Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Τραγωδία Λούκας στο λιμάνι! Άλλα λέει στους πράσινους συνδικαλιστές το πρωί και άλλα λέει στους Κινέζους το βράδυ!

Η κυβέρνηση βιώνει την πρώτη μεγάλη της ήττα! Το Πασόκ περνά το δικό του «βασικό μέτοχο»! Αλαλούμ, προχειρότητα, σύγχυση, αυτοακύρωση και απώλεια τριών εκατομμυρίων ευρώ για κάθε μέρα απεργίας!

Μια τραγωδία ζει η κυρία Λούκα του Πασόκ!

Το πρωί με τους συνδικαλιστές υπόσχεται πλήρη επαναδιαπραγμάτευση και το βράδυ στέκεται προσοχή μπροστά στους Κινέζους!

Στη συνάντησή της με τον πρέσβη της Κίνας, σε πολύ καλό κλίμα παρακαλώ, διαβεβαιώνει την Κίνα ότι δεν εξετάζεται ακύρωση της ισχύουσας σύμβασης. Βγαίνει καπάκι και ο πρέσβης και εκφράζει δημόσια «την εμπιστοσύνη του στην ελληνική κυβέρνηση».


Το πρωί όμως στο λιμάνι η κυρία Λούκα είχε σηκώσει παντιέρα αντίστασης, επαναδιαπραγμάτευσης και ανακατάληψης της προβλήτας από τις δυνάμεις των βολεμένων εργατοπατέρων και των κομματικών εγκάθετων συνδικαλιστών. Αντί να τους τραβήξει το αυτί, …… τους χαϊδεύει τα αυτιά γιατί απέσπασε τους ψήφους τους και τώρα δεν γίνεται να τους πετάξει στη βρώμικη θάλασσα του λιμανιού!

Για να τη δούμε αύριο να λύνει την απεργία γιατί έτσι υποσχέθηκε στους Κινέζους!
Μάλιστα διαβεβαίωσε τον πρέσβη ότι έχει τον τρόπο να λύσει το πρόβλημα της απεργίας το συντομότερο δυνατό. Οι απεργοί επιμένουν ότι εξασφάλισαν υποσχέσεις από τη Λούκα για συζητήσεις με τους Κινέζους «από μηδενική βάση» και απέσπασαν υπονοούμενα για ενδεχόμενη επανακρατικοποίηση του λιμανιού!



Δείτε τι έλεγε ο ίδιος ο ΓΑΠ στους συνδικαλιστές ένα χρόνο πριν!

“Είναι απαράδεκτη, είναι ανεύθυνη η κερδοσκοπική πολιτική της ΝΔ”





Big αλαλούμ στη χώρα της πράσινης ανάπτυξης και της νέας διακυβέρνησης!

ΕΘΝΙΚO forum

Δεν υπάρχουν σχόλια: