Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Πράσινο τσουνάμι και...γιουρούσι!

ΠΡΙΝ ακόμα γίνουν κυβέρνηση –οψέποτε κι αν γίνουν– οι άμωμοι και άσπιλοι ΠαΣοΚοι (σ.σ το βαθύ και σκοτεινό ΠαΣοΚ και ουχί φυσικά οι απλοί ψηφοφόροι) άρχισαν τις διανομές του κρατικού χρήματος και της δημόσιας περιουσίας έγραφε ο Δημήτρης Ρίζος.

Σας περιγράφω το γεγονός και βγάλτε μόνοι τα συμπεράσματά σας.

Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στο σπίτι της αρχιτεκτόνισσας και 18ης στο Ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Μαρίας Καλτσά στο Παλαιό Ψυχικό συγκεντρώθηκε ολόκληρη η ΔΙΑΠΛΟΚΗ του τόπου! (Αυτούς που ο Κώστας Καραμανλής αποκάλεσε «ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ» κ.ά.)...

Η πρωτοβουλία της πρόσκλησης ανήκε στον Νίκο Παπανδρέου, αδελφό του Γιώργου και ήταν παρών και ο προαλειφόμενος ΥΠΕΧΩΔΕ σε κυβέρνηση ΠαΣοΚ Σπ. Κουβέλης!..

Είπατε τίποτα; Συγχρονισμός σε όλα τα επίπεδα ! Από επάνω (Νταβατζήδες) έως κάτω (...επανεμφανισθέντες πρασινοφρουροί).Δείγματα γραφής …πολιτικού πολιτισμού!

Όπως μάλιστα "καταγγέλλει" ο Γ. Κατσιγιαννης στην Κόρινθο σε ομιλία της η κ. Διαμαντοπούλου ( των... Μπιλντεμπεργκς !),υπεύθυνη του (ευαίσθητου) τομέα παιδείας του ΠαΣοΚ, ενώπιον λιγοστού αλαλάζοντος κομματικού ακροατηρίου κάλεσε την ΝΔ , να «ξεκουμπιστεί».....

Θα περίμενε κανείς ότι στις δημόσιες παρεμβάσεις δεν θα χρησιμοποιούντο παρόμοιες εκφράσεις. Η κ. Διαμαντοπούλου όμως, αποδεικνύει ότι δεν υπάρχουν εκ παρθενογένεσης οι ...αγοραίες εκφράσεις .Γεννούνται και γίνονται στοιχείο ….πολιτικού λόγου από τους ....αντίστοιχους ανθρώπους.

Στην Κέρκυρα δε, κομματικό στέλεχος του ΠαΣοΚ μιλώντας σε εκδήλωση του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στον Δήμο Θιναλίων, προέτρεψε τους «συντρόφους του» να ...καταλάβουν (....) το βράδυ της Κυριακής την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων που εδρεύει στο νησί των Φαιάκων!!

Προφανώς αυτή την επανάσταση εννοεί στο κράτος και την διακυβέρνηση ο κ.Γ Παπανδρέου. Τώρα εάν εγώ όλα αυτά τα ονόμαζα... «Πράσινο Γιουρούσι», θα είχα άδικο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: