Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Έμμεση στήριξη Ντόρας από τον κ. Μεϊμαράκη

Tις ενστάσεις του για τη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου στη ΝΔ κατέθεσε και δημοσίως την Τρίτη ο Ευ.Μεϊμαράκης, ασκώντας σκληρή κριτική.
Σε συνέντευξή του στο δελτίο ειδήσεων του Μega διαφώνησε με την εκλογή από τη βάση και έδειξε με τη στάση του ότι θα συγκρουστεί μέχρι τέλους για τα οργανωτικά και διαδικαστικά ζητήματα.

Παράλληλα, εξέφρασε τη διαφωνία του για την 6η Δεκεμβρίου, ημέρα του πρώτου γύρου των εκλογών, και υπερασπίστηκε με πάθος το καταστατικό της ΝΔ, λέγοντας: «Τα καταστατικά καταρτίζονται σε περιόδους ηρεμίας για να χρησιμοποιούνται σε περιόδους κρίσης».


Ο κ. Μεϊμαράκης με έξυπνο τρόπο συντάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητας της Ντ.Μπακογιάννη. Όταν ρωτήθηκε ποιον στηρίζει και του διευκρινίστηκε ότι στο παρελθόν τον κατέτασαν στους υποστηρικτές της κυρίας Μπακογιάννη, είπε γελώντας και προκαλώντας ποικίλα σχόλια: «Κρητικός είμαι. Είναι γνωστή η θέση μου».



Τιμώ τους άλλους υποψηφίους, αλλά στηρίζω την υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη δήλωσε το πρωί της Τετάρτης, μιλώντας στο Mega, o Γεράσιμος Γιακουμάτος.


Newsroom ΔΟΛ


Δεν υπάρχουν σχόλια: