Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Ξέρει να δίνει μάχες για τη ΝΔ η Ντόρα και να τις κερδίζει !

Το ότι η Ντόρα ξέρει να δίνει μάχες απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο είναι γνωστό από όλη τη μακρά της θητεία στον πολιτικό βίο της χώρας μας.

Το ότι ξέρει να υπερασπίζεται τη Μεγάλη Φιλελεύθερη Κεντροδεξιά Παράταξη που αδιάλειπτα και σταθερά υπηρετεί από την πρώτη στιγμή που εισήλθε στην πολιτική και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο.



Επειδή, λοιπόν, κάποιοι μικρονοϊκοί συκοφάντες και λασπολόγοι προσπαθούν να πείσουν τη βάση της Νέας Δημοκρατίας, ότι η Ντόρα δήθεν «υπονόμευσε» τον Καραμανλή, επιδιώκοντας την ήττα του στις τελευταίες Εκλογές, παραθέτουμε μια σειρά από βίντεο-αποσπάσματα από την τελευταία μεγάλη τηλεοπτική μάχη της πρ. ΥΠΕΞ και υποψήφιας για την ηγεσία της Παράταξης απέναντι στο «βαρύ επικοινωνιακό πυροβολικό» του ΠΑΣΟΚ, τον Ευάγγελο Βενιζέλο.


Η «σύγκρουση» έλαβε χώρα την τελευταία ημέρα της προεκλογικής εκστρατείας, στις 2-10-09, στο κεντρικό δελτίο του MEGA, και καταγράφει το πάθος και την ειλικρίνεια με τα οποία η Ντόρα έδωσε τον υπέρτατο αγώνα για την Παράταξη μέχρι την ύστατη ώρα, καταβάλλοντας ηρωικές προσπάθειες να συσπειρώσει τον πληγωμένο κόσμο της ΝΔ και να επικοινωνήσει τις θέσεις και το πρόγραμμα του κόμματος που βασίζονταν στην αλήθεια και την ευθύτητα απέναντι στους Έλληνες πολίτες.


Ιδιαίτερη σημασία έχει το τρίτο κατά σειρά βίντεο, όπου γίνεται αναφορά στις ανεύθυνες και εθνικά επιζήμιες θέσεις του ΠΑΣΟΚ, του αρχηγού του και των κορυφαίων στελεχών του σε μια σειρά από σημαντικά ζητήματα εθνικής σπουδαιότητος, όπως ο αγωγός Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, η συμφωνία με την κινεζική COSCO για τα λιμάνια, ο ΟΤΕ και η Ολυμπιακή.


Στο βίντεο αυτό αποκαλύπτεται η μικροκομματική και εθνικά επικίνδυνη σπέκουλα του ΠΑΣΟΚ, πρώτα αρνητικά δείγματα της οποίας βιώσαμε με το ξεκίνημα της νέας Κυβέρνησης στο λιμάνι του Πειραιά, ενώ αναμένεται και συνέχεια, αφού η αναταραχή τελεί απλώς σε κατάσταση «ανακωχής».

Αναμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τα υπόλοιπα ζητήματα, δηλαδή τον ΟΤΕ, την Ολυμπιακή και τους αγωγούς… Πάντως, αν κρίνουμε από την υπόθεση της COSCO, προβλέπουμε, ότι η Πατρίδα και οι Έλληνες θα πληρώσουν τη νέα Φαύλη Διακυβέρνηση ΠΑΣΟΚ πολύ πιο ακριβά και από τους χειρότερους προεκλογικούς μας φόβους…


Στο 4ο και τελευταίο βίντεο της σειράς περιλαμβάνεται το αποκορύφωμα της αμέριστης στήριξης της Ντόρας προς τον πρ. Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες των πρόσφατων Εκλογών.


Το ερώτημα είναι πού ήταν και τι είδους αγώνα έκαναν την ίδια ώρα οι λοιποί «μνηστήρες» του προεδρικού θώκου της Νέας Δημοκρατίας…







2 σχόλια:

Τα Ανήλια είπε...

Ο Αντώνης Σαμαράς τότε που η Ντόρα συνεντευξιάζονταν ανέξοδα στα διαπλεκόμενα μέσα ευρείας ενημερώσεως, πολύ απλά κράτησε γαλάζιο το Νομό Μεσσηνίας. Δεν το πρόσεξες αυτό κύριε Σαραφόπουλε; Προφανώς σου έχει ξεφύγει, από την υπερβολική αγάπη που έχεις για τη Ντόρα Μητσοτάκη.

Από τον πολύ αγώνα της Ντόρας, έχασε η Νέα Δημοκρατία και την Ευρυτανία και την Α' Αθηνών (εκεί ήταν και ο Αβραμόπουλος μαζί), την Β' Αθηνών με τον Κυριάκο και ο Νομός Χανίων, που έχασε η Νέα Δημοκρατία σημαντικά ποσοστά;

Έστω και σημειολογικά, ο Σαμαράς πρέπει να βγει αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, μιας και κέρδισε η Νέα Δημοκρατία στο Νομό του. Η Ντόρα και η οικογένεια, έχασαν σε 4 Νομούς.

Η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται ηγέτη Νίκης και όχι ήττας.

Stathis είπε...

Αγαπητό μου Ιστολόγιο "Τα Ανήλια"

Αυτή την άποψη που έχεις την είχα και εγώ στα πρώτα μου βήματα στην ΟΝΝΕΔ!
Στην πορεία διαπίστωσα πάρα πολλά γεγονότα και καταστάσεις που δεν είναι του παρόντος και δεν μπορώ να τα πώ δημόσια!
Κοιτάξτε μόνο πόσους φίλους είχε ο κ. Σαμαράς με την "Πολιτική Άνοιξη" και πόσους έχει σήμερα!
Στενοί του συνεργάτες και μεγάλα ονόματα και σήμερα στην πολιτική τον εγκατέλειψαν!
Είναι τυχαίο;
Σας ζήτησα το τηλέφωνο σας για να μιλήσω και να σας πώ περισσότερα, μέχρι αυτή την στιγμή δεν το κάνατε.
Σας λέω ότι αξίζει τον κόπο!

Εξ' άλλου για μένα ο νέος Πρόεδρος του κόμματος, πρέπει:
1. Να γεννήθηκε πολιτικά στην ΝΔ
2. Να μην έχει φύγει ποτέ απο τις τάξεις της
3. Να μην έχει κάνει "πολιτική ζημιά" σ' αυτήν,δηλαδή να μην την έχει πληγώσει και
4. Να μην έχει παραδώσει ποτέ την κομματική του ταυτότητα απ' όποια θέση και να κατείχε!

Φιλικά

Στάθης Σαραφόπουλος