Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

ΟΝΝΕΔίτες συγκεντρώνουν υπογραφές για την υποψηφιότητα Μεϊμαράκη

Τα ονόματα της Ντόρας Μπακογιάννη, του Αντώνη Σαμαρά και του Δημήτρη Αβραμόπουλου δεν είναι πάντως τα μόνα που ακούγονται.



Σε συλλογή υπογραφών με αίτημα να είναι υποψήφιος για την προεδρία της Ν.Δ. ο κ. Μεϊμαράκης προχωρούν την ίδια στιγμή ΟΝΝΕΔίτες, συνδικαλιστές και κομματικά στελέχη.



Ο ίδιος μετά τη δίωρη συνάντηση που είχε πριν δύο ημέρες με τον Κ. Καραμανλή στη Ρηγίλλης δεν απάντησε στις απανωτές σχετικές δημοσιογραφικές ερωτήσεις. "...Το μόνο που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι η παρουσία στη Βουλή και η αντιπολιτευτική μας στάση...", πρόσθεσε.



Αυξάνονται εν τω μεταξύ οι πιέσεις τόσο από τη βάση όσο και από κορυφαία στελέχη προς τον κ. Σπηλιωτόπουλο, προκειμένου να θέσει υποψηφιότητα ως εκφραστής της νέας γενιάς. Συλλογή υπογραφών υπέρ της υποψηφιότητάς του έχουν ξεκινήσει ΟΝΝΕΔίτες, ο ίδιος πάντως παραμένει στην αντίληψή του ότι σημασία δεν έχουν τα πρόσωπα αλλά οι πολιτικές.



Χαρακτηριστικά, ο βουλευτής Λάρισας Μάξιμος Χαρακόπουλος εξέφρασε την άποψη ότι χρειάζεται μία υποψηφιότητα ενότητας χωρίς αναφορές στο παρελθόν, δηλαδή από τη γενιά των 40άρηδων, αναφέροντας ως ενδεδειγμένα πρόσωπα τον κ. Σπηλιωτόπουλο, τον Κωστή Χατζηδάκη, τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή τον Ευριπίδη Στυλιανίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: