Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Μηδενισμός και έργο...

Αυτό το άρθρο το γράφω γιατί υπάρχουν διάφοροι ανώνυμοι που σχολιάζουν και προσπαθούν να μηδενίσουν το έργο της παρούσας κυβέρνησης ακολουθώντας την γραμμή των ΜΜΕξαπάτησης και του ΠΑΣΟΚ.


Ξεκινώντας θα πω ότι γώ είμαι ο πρώτος που παραδέχομαι ανθρώπους στην κυβέρνηση Σημίτη, με έργο, όπως ο Βερελής. Αλλά τον Βερελή τον έδιωξαν από το ΠΑΣΟΚ και μάλιστα ύπουλα. Του φόρτωσαν συμβάσεις με την Siemens που δεν είχε υπογράψει, ούτε είχε καμία σχέση!!!

Επίσης ακόμα και τα έργα αυτά που έκανε το ΠΑΣΟΚ ήταν κατά κύριο λόγο στην Αθήνα.

Η Ν.Δ. ήδη τελείωσε 5 οδικούς άξονες σε όλη την Ελλάδα, αλλάζοντας τις πιο επικίνδυνες διαδρομές. Έχει ξεκινήσει ακόμα 3. Τελείωσε την Εγνατία που την πάλευαν 8 χρόνια οι άλλοι και την παρέδωσαν μισή!!! Ξεκίνησε το Μετρό στην Θεσσαλονίκη που το ανακοίνωνε ο Σημίτης για 6 ΔΕΘ.

Θέλετε άλλο έργο; Δείτε τα συστήματα μηχανογράφησης που αναπτύχθηκαν και αυτό που θα μπει σε λειτουργία από τον Γενάρη. Το ΠΑΣΟΚ δεν είχε κάνει σχεδόν τίποτα σε αυτόν τον τομέα, ούτε άφησε σχέδιο.

Θέλετε άλλο έργο; Τα καινούρια λιμάνια στα νησιά, τα νέα νοσοκομεία, οι 5 νέες φυλακές για αποσυμφόρηση των παλαιών, η πώληση και εξυγίανση της Ολυμπιακής που αφαίρεσε ένα βάρος του 1εκ ευρώ την... μέρα, οι επενδύσεις της COSCO στον ΟΛΠ που θα δώσουν 1000 νέες θέσεις εργασίας στον Πειραιά αν αφήσουν οι βολεμένοι του ΠΑΣΟΚ, το σχέδιο για τον ΟΣΕ που είναι καρκίνος στην τσέπη μας..., οι ενεργειακοί αγωγοί που το ΠΑΣΟΚ θέλει να επανεξετάσει (;;;!!!).

Θέλετε άλλο έργο; Τα μέτρα για τους δανειολήπτες που έβγαλε σε φυλλάδιό του το ΠΑΣΟΚ έχουν όλα νομοθετηθεί και εφαρμοστεί από αυτήν την κυβέρνηση. Αναγκάστηκε το ΠΑΣΟΚ να αποσύρει το φυλλάδιο με την δικαιολογία ότι ήταν περσινό (ενώ απάνω είχε την καινούρια τους διεύθυνση).

Θέλετε άλλο έργο; Δείτε τις τηλεπικοινωνίες, την πληροφορική. Δείτε τους υπολογιστές που έδωσε στους μαθητές, τους desktop τα προηγούμενα χρόνια, τα netbooks φέτος. Δείτε τους φορητούς για τους φοιτητές.

Ο μηδενισμός δεν μου ταιριάζει και δεν τον κάνω για έργα του ΠΑΣΟΚ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα δεχθώ μηδενισμό του έργου αυτής της κυβέρνησης που είναι περισσότερο από του ΠΑΣΟΚ και σε μικρότερο χρονικό διάστημα και με μεγαλύτερες δυσκολίες. Γιατί ούτε πετρελαϊκή κρίση αντιμετώπιση το ΠΑΣΟΚ, ούτε διεθνή οικονομική κρίση. Και όταν μας άφησε ανεργία 11% με τους Ολυμπιακούς και τα έργα του σε φουλ ανάπτυξη δεν μπορεί να μας μιλάει για την ανεργία με την κρίση στο 8,7%!!! Δεν μπορεί να μιλάει για το έλλειμμα που άφησε στο 104% και το πήγαμε στο 96% πριν ανέβει ξανά λόγο της κρίσης. Και ναι, η Ελλάδα μπορεί να μην φτιάχνει αυτοκίνητα, αλλά έχει βαριά βιομηχανία και είναι του Τουρισμού. Οπότε όταν αυτή υποφέρει γιατί οι τουρίστες δεν έχουν λεφτά να έρθουν, τι θα κάνει ο κ.Παπανδρέου; Θα τους φέρει με το ζόρι;

Δεν με ενδιαφέρει αν κάποιος πειστεί από αυτό το άρθρο να ψηφίσει Νέα Δημοκρατία. Είναι δικό του θέμα τι θα κάνει. Αλλά μηδενισμό δεν τον δέχομαι.


.

Δεν υπάρχουν σχόλια: