Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Η γαλάζια αμαξοστοιχία έχει πάρει μπροστά

Η έκτη μας αίσθηση ξαναζωντάνεψε!
Ρίχνοντας μια νέα ματιά στο μεγάλο σιδηροδρομικό σενάριο νέες ενδιαφέρουσες εξελίξεις έρχονται να περιπλέξουν το παζλ του παιχνιδιού μας.

Η γαλάζια αμαξοστοιχία έχει πάρει μπροστά αγκομαχώντας για να καλύψει τα χαμένα χιλιόμετρα. Ενώ η απόσταση είναι κάπου στα 3-4 χιλιόμετρα, η διαίσθησή μας, μας δείχνει ότι από χθες το απόγευμα έχει αυξηθεί η ορμή της, η μηχανή ακούγεται να ρολάρει καλά και το στροφόμετρο έχει κολλήσει στο δεξιό τέρμα του ρολογιού του.
Μένει να φανεί αν αυτό θα μετατραπεί σε σταθερή επιτάχυνση.


Η θερμοκρασία της πράσινης αμαξοστοιχίας έχει παγώσει εδώ και πολλές μέρες στους 36,5 με 37 βαθμούς, πραγματική παγωνιά.

Οι επιβάτες ανάμεσα στην μπλε και πράσινη πηγαινοέρχονται με σταθερό ρυθμό 4/8.

Στον αγώνα των άλλων τραίνων η αίσθησή μας δείχνει το ροζ τραινάκι να πλησιάζει απειλητικά το σκούρο μπλέ και αναμένεται εντός των επομένων ωρών να συναντηθούν στο 4,5ο χιλιόμετρο.


Το βαθύ κόκκινο άνετα μπροστά ενώ το λουλουδιασμένο οικοτραίνο δείχνει να θέλει - και να μπορεί - να μπεί κι αυτό στον χορό των μπιζελιών!

Ρίχνοντας μια ματιά στον σταθμό μόνο άδειος δεν είναι:

Περίπου 10 επιβάτες ακόμη δεν έχουν διαλέξει τραίνο, 2-3 βρίσκονται στην είσοδο του σταθμού χωρίς να είναι σίγουροι αν θα ταξιδέψουν ή θα επιστρέψουν σπίτι, ενώ αρκετοί χουζουρεύουν στο κρεββατάκι τους επιμένοντας να μην θέλουν να πάνε καν στον σταθμό!


Ο αγώνας δείχνει συναρπαστικός και αναμένουμε όλοι με αγωνία το τελικό αποτέλεσμα.

(Σημείωση: Η ανωτέρω εκτίμηση δεν στηρίζεται σε κάποιο αποτέλεσμα δημοσκόπησης αλλά αποτελεί αυθαίρετη εκτίμηση, αποτέλεσμα της "αισθησής μας" όπως διαμορφώνεται από την καθημερινή μας επαφή με τους συμπολίτες μας.)



Δεν υπάρχουν σχόλια: