Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Είναι τελικά Κυβέρνηση Κουκουλοφόρων.

Κάθε μέρα που περνάει επιβεβαιώνεται.
Η νέα κυβέρνηση υλοποιεί μόνο μέτρα υπέρ των λαθρομεταναστών και των κουκουλοφόρων.

Μετά τα ραντεβού του υπουργού προστασίας του μουσουλμάνου πολίτη με τον μαφιόζο Πακιστανό λαθρεμπόρων ανθρώπων, που τον καταζητεί η Ιντερπόλ, τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού που κυνήγησε τις Αφρικανές ιερόδουλες, και τη συγνώμη προς τους πολιτικούς προστάτες των κουκουλοφόρων, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χάρης Καστανίδης. εισηγήθηκε στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο την κατάργηση της νομοθετικής διάταξης για την κουκούλα.

Η κατάργηση της κουκούλας ως επιβαρυντικής περίστασης, όπως ανέφερε, ο κ. Καστανίδης, ήταν προεκλογική εξαγγελία της Κυβέρνησης, ενώ η σχετική διάταξη θα κατατεθεί άμεσα στη Βουλή.
Ταυτόχρονα, απολύουν χιλιάδες πραγματικά Ελληνόπουλα, που δούλευαν ανασφάλιστα στο δημόσιο τομέα, και προσλαμβάνουν επόπτες της μαφίας μέσα στα αστυνομικά τμήματα.
Οι «σοσιαλιστές» , μέσα σε δύο εβδομάδες, ανακοίνωσαν ότι δίνουν ψήφο στους λαθρομετανάστες, άφησαν ελεύθερους 1200, που ήταν για απέλαση, ανακοίνωσαν ότι θα παραχωρηθεί η ελληνική υπηκοότητα στους λαθρομετανάστες δεύτερης γενιάς, κατάργησαν τη διάταξη για την κουκούλα, και δεν καταργούν το διόδια των εργολάβων. Ταυτόχρονα κορόιδεψαν 20.000 ανθρώπους που έστειλαν βιογραφικά για 80 θέσεις γενικών γραμματέων,και ο κρατικικός μηχανισμός περιμένει τον διαγωνισμό για να δουλέψει.Οι γυναίκες θα πάρουν σύνταξη στα 65.
Οσοι τους ψήφισαν θα τραβούν πιστεύω τα μαλλιά τους.
Το 43% έδωσε αυτοδυναμία στην κουκούλα, στον Πακιστανό λαθρέμπορο ανθρώπων, και τον ΣΕΒ
«Είναι ξεκάθαρο σε όλους μας, ότι δεν μπορούμε άλλο να ζούμε με τα δανεικά και με τα ψέματα». δήλωσε ο (πασόκος) πρόεδρος του πράσινου ΣΕΒ, , ερωτηθείς σχετικά με την υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χ
Δημήτρης Δασκαλόπουλοςώρας από τον οίκο Fitch.
«Η παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου, πρόσθεσε, απαιτεί αποφασιστικά μέτρα και επώδυνες αποφάσεις. Η αποκατάσταση της αξιοπιστίας μας στους ευρωπαίους εταίρους και στους διεθνείς οργανισμούς δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως επιταγή των Βρυξελλών. Η αποκατάσταση της αξιοπιστίας πρέπει να αντιμετωπίζεται ως εθνικός στόχος» πρόσθεσε.
Τους εθνικούς στόχους επομένως τους βάζει ο πράσινος ΣΕΒ.
Τώρα είναι αργά. Το λάθος έγινε.
Ας κοιτάξουν να το διορθώσουν στις επικείμενες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές.
Μαύρο στους πασοκοκουκουλοφόρους.
Μαύρο στους πασοκολαθρομετανάστες.
Μαύρο στο βαθύ Πασοκ των τραπεζιτών και του ΣΕΒ.
Μαυρο στους Πασοκοαπατεώνες!
Λευτεριά στους Ελληνες!
Εθνική αντίσταση τώρα!

Ξέρετε γιατί!

deltio11

Δεν υπάρχουν σχόλια: