Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Τα βρήκε με τους τραπεζίτες o Γιώργος


Έπεσαν οι μάσκες και αποκαλύφθηκαν οι πραγματικές σχέσεις του Παπανδρέου με τους τραπεζίτες. Εκεί που μέχρι πριν από λίγους μήνες παραμύθιαζε τον κόσμο ότι θα βάλει μεγάλους φόρους στις τράπεζες και κατήγγειλε ότι «ο Καραμανλής χάρισε στους τραπεζίτες 28 δισεκατομμύρια ευρώ» με το πρόγραμμα στήριξης της ρευστότητας της οικονομίας, αποδεικνύεται τώρα ότι όχι μόνο δεν είναι απέναντι τους αλλά τους έχει συμβούλους επί οικονομικών θεμάτων στο ΠΑΣΟΚ!

Το «
ΒΗΜΑ» σήμερα παρουσιάζοντας «το οικονομικό επιτελείο του Γιώργου» αναφέρεται στον πρόεδρο της Τράπεζας Πειραιώς Μιχάλης Σάλλα, τον διευθύνοντα σύμβουλο της Eurobank Ν. Καραμούζη, τον αναπληρωτή διευθύνοντα της ίδιας τράπεζας Γκίκα Χαρδούβελη και το μεγαλοστέλεχος του ομίλου Λάτση Απ. Ταμβακάκη.

Οι τρεις στους τέσσερις δηλαδή είναι του
Λάτση και ο τέταρτος ο Σάλλας.
Πώς τυχαίνει και οι προαναφερθέντες είχαν άμεση σχέση με το σκάνδαλο των
δομημένων ομολόγων που τόσο πολύ έπληξε την κυβέρνηση πριν από δύο χρόνια, ε.. αυτό αποτελεί απλώς ... διαβολική σύμπτωση.

Σημειώνουμε για όσους δεν θυμούνται ότι ο
Παπανδρέου είχε συναντηθεί μαζί τους το περασμένο Φεβρουάριο και λίγες ημέρες αργότερα ο Καραμούζης της Eurobank είχε παραθέσει δείπνο στο σπίτι του στην Εκάλη και κάλεσε δεκαπέντε επιχειρηματίες για λογαριασμό του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ.

Σε εκείνο το δείπνο που κρατήθηκε
μυστικό και αποκαλύφθηκε μια εβδομάδα αργότερα μετά από σχετική ερώτηση που είχε υποβληθεί στον Παπακωνσταντίνου, ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ φέρεται ότι είχε τάξει λαγούς με πετραχήλια στους ... υψηλούς συνδαιτυμόνες του και τώρα
απροκάλυπτα βάζει στην Ιπποκράτους τους τραπεζίτες για να του φτιάξουν το οικονομικό πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: