Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Ψεύτικα φυλλάδια, ψεύτικα προγράμματα και ...ψεύτικες δημοσκοπήσεις

Πανικόβλητα τα μεγάλα συμφέροντα και το κατεστημένο σπέρνουν στο διαδίκτυο ψεύτικες δημοσκοπήσεις. Το μόνο "όπλο" που τους έμεινε!

Ψεύτες στα φυλλάδιά τους.
Ψεύτες στα «προγράμματά» τους
.
Ψεύτες στις δηλώσεις τους.
Ψεύτες στις υποσχέσεις τους.
Ψεύτες και στις δημοσκοπήσεις που σπέρνουν τα γονατισμένα και υποταγμένα στα μεγάλα συμφέροντα και το κατεστημένο, διαδικτυακά γιουσουφάκια και γιωργοκάναλα.

Βρισκόμαστε δέκα μέρες πριν τις εκλογές και ήταν αναμενόμενο.
Βλέπουν ότι ο Γιωργάκης ο "ευλογημένος" και "αναμενόμενος", ο "αυτοδύναμος" και "ερχόμενος", δεν τραβά, παρά του ότι είναι πολύ "ξεκούραστος"!
Η ελληνική κοινωνία τον έχει πάρει στο ψιλό πριν ακόμα κερδίσουν όπως "επιμένουν" τις εκλογές.
Έχουν στήσει ένα γαϊτανάκι αλαζονείας και παραπληροφόρησης γιατί διαφορετικά, σε συνθήκες πραγματικού προεκλογικού αγώνα ….. χάνουν και μάλιστα με πάταγο! Γι’ αυτό και οι προβοκάτσιες βρίσκονται σε ημερήσια διάταξη.

Το χειρότερο: τα γονατισμένα δημοσιογραφικά blogs που αποτελούν την αντανάκλαση των πανίσχυρων μέσων ενημέρωσης στην μπλογκόσφαιρα, το παίζουν ……. διωκόμενοι!
Ποιοι οι τραμπούκοι του διαδικτύου. Που απειλούν τα ελεύθερα blogs ακόμα και με μηνύσεις έτσι και δεν υποταχθούν στην «γραμμή του κόμματος»!
Αυτοί που πληρώνονται από την πασοκική πλουτοκρατία για να προβοκάρουν την ενημέρωση και να παραπληροφορούν την κοινωνία.
Οι χρυσοπληρωμένοι υποκριτές του οικονομικού και δημοσιογραφικού (κρατικοδίαιτου) παρακράτους!

Ό,τι είναι τα ψεύτικα προγράμματά τους είναι και οι δημοσκοπήσεις τους. Και να μην ξεχνάνε:«όπως στρώνουν θα κοιμηθούν»!
Είναι δυνατόν τα γιουσουφάκια του κατεστημένου, οι υπηρέτες της πλουτοκρατίας, οι γονατισμένοι …. να το παίζουν διωκόμενοι;
Η απόπειρα εμπαιγμού δεν κρύβεται.
Αμφισβητείστε όσους αμφισβητούν τη νοημοσύνη σας.
Αρνηθείτε όσους αρνούνται την αλήθεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: