Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Απευθυνόμαστε στο λαό με τη γλώσσα της αλήθειας

Ενημέρωση για την προετοιμασία των εκλογών από το υπουργείο Εσωτερικών παρέσχε ο αρμόδιος υπουργός Προκόπης Παυλόπουλος στα μέλη της Κυβερνητικής Επιτροπής, η οποία συνεδρίασε στο Μέγαρο Μαξίμου.


Σε δηλώσεις του αμέσως μετά, ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς δήλωσε ότι η ΝΔ απευθύνεται στον ελληνικό λαό με τη γλώσσα της αλήθειας, με συγκεκριμένα μέτρα που, έστω και αν είναι δυσάρεστα, είναι αναγκαία και εντάσσονται σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στην
οικονομία, αλλά και σε άλλους τομείς ώστε η Ελλάδα να μπει σε μια καινούργια περίοδο ανάπτυξης.

Επικρίνοντας το ΠΑΣΟΚ για τη στάση του, σημείωσε ότι είναι ανάγκη αυτό το ύφος του πολιτικού λόγου να το παρακολουθήσει και το ΠΑΣΟΚ και να ξεφύγει από τις γενικότητες και τους λαϊκισμούς.


«Να αποκτήσει προγραμματικό, σοβαρό λόγο, έτσι ώστε να αναβαθμιστεί και η πολιτική ζωή και η πολιτική αντιπαράθεση καθώς και να βελτιωθούν τα πολιτικά πράγματα στην Ελλάδα» συμπλήρωσε.


Ερωτηθείς για το ψηφοφέλτιο επικρατείας της ΝΔ τόνισε ότι «είναι εντελώς ανεδαφικά όσα λέγονται και γράφονται σχετικά με το ψηφοδέλτιο επικρατείας και δήθεν αντιπαλότητες μεταξύ του ενός και του άλλου».


Σε ερώτηση αν ο ίδιος τεθεί επικεφαλής απάντησε: «Όλα θα τα δείτε όταν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα».


Δεν υπάρχουν σχόλια: