Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Πως ο Γιώργος θα καταργήσει και την διαπλοκή (!!!)


Γιώργος: «Σήμερα δεν είναι ελεύθερα τα Μέσα Ενημέρωσης…»



Τι τόθελε και το είπε; Χαμός έγινε από δημοσιογράφους και εκδότες που έσπευσαν να απελευθερωθούν από την ΝΔ, όπου τους είχε κλείσει με το ζόρι ο Ρουσόπουλος, και να πάνε στη Θεσσαλονίκη για να τον χειροκροτήσουν σεμνά και ταπεινά.



Περιμένω να δω το βράδυ των εκλογών ποιοι άλλοι αγωνιστές της δεξιάς θα φορέσουν πράσινη γραβάτα, όπως ο αειθαλής εκείνος παρουσιαστής.



Μέχρι κι εκείνη η δημοσιογραφάρα της κεντροαριστεράς που ενώ τόσα χρόνια ούτε τα ορθογραφικά λάθη του Ρουσόπουλου δεν διόρθωνε από τα κομμάτια της ανακάλυψε τώρα ότι η Νατάσσα φοράει πανάκριβα κοσμήματα.



Προηγουμένως δηλαδή τι έκανε; Κυκλοφορούσε με φω; Κώστα;



Άλλη δημοσιογραφάρα που επι ΝΔ πληρωνόταν κι αυτή από τον κρατικό προϋπολογισμό βγήκε χθες στην κρατική τηλεόραση και έγινε η μοναδική που βρήκε την ομιλία του Γιώργου «σαφέστατη»



Λάθος καταλάβατε. Δεν είναι τα οικονομικά και η υπόσχομαι-λογια το μεγάλο όπλο του Γιώργου προς την πρωθυπουργία.



Είναι ότι θα εξαλείψει με την μία την διαπλοκή. Ποιος Μπόμπολας, ποιος Αλαφούζος και ποιος Βαρδινογιάννης. Ο Γιώργος θα τους αναγκάσει όλους να αποσυρθούν από την πολιτική ζωή, θέλουν δεν θέλουν.



Και κυρίως αναίμακτα. Δεν θα χυθεί ούτε σταγόνα αίμα.



Όπως εξήγησε στην Θεσσαλονίκη, θα το καταφέρει κι αυτό με την αλλαγή του εκλογικού νόμου και την διεύρυνση της λίστας βουλευτών.



Ξεχάστε λοιπόν «αντάρτες», Τατούληδες, Μανώληδες και άλλους ενοχλητικούς.



Η σύνθεση της όποιας κοινοβουλευτικής ομάδας θα είναι πλέον απόρροια μόνο της απόφασης του αρχηγού – άντε και του στενού συγγενικού περιβάλλοντος, επειδή τις μαμάδες μας πρέπει να τις ακούμε



Με άλλα λόγια, η πολυετής περιπλάνηση στη μεταπολίτευση μας δίδαξε ότι το ιδανικό πολίτευμα για την Ελλάδα είναι η μοναρχία (ένας ο αρχηγός) με την απαραίτητη αυλή της επιλογής του (βουλευτές της λίστας) και πρέπει απαραίτητα να ανήκει στις οικογένειες Παπανδρέου, ή Μητσοτάκη (πρασινογαλαζοαίματοι).


Τότε όμως γιατί διώξαμε τον Ντε Γκρέτσια; Αυτός τουλάχιστον στοίχιζε φθηνότερα.



Και ο Κοκκαλίνος τι δουλειά είχε στην ομιλία του ΓΑΠ στο Βελίδειο;

Για να ενισχύσει την απεξάρτηση από την διαπλοκή;



Κατά τα άλλα, μόλις άκουσαν αυτήν την αποφασιστική δήλωση του Γιώργου οι υπόλοιποι διαπλεκόμενοι πανικοβλήθηκαν και έσπευσαν γονυπετείς να υποταχθούν. Διαβάζουμε λοιπόν σήμερα:


ΕΘΝΟΣ: Καθαρές κουβέντες από Γιώργο


ΝΕΑ: Θρίαμβος για τον Γιώργο η ΔΕΘ, Κυρίαρχος στη Θεσσαλονίκη


Ελευθεροτυπία: Με έμπνευση από τον Ομπάμα


Σε αυτό το τελευταίο πάντως υπάρχουν κάποιες διαφωνίες.

Όπως γράφουν τα ΝΕΑ ο Γιώργος δεν αντέγραψε τον Ομπάμα, αλλά εμπνεύστηκε από την Σκανδιναβία και θέλει να κάνει την Ελλάδα «Δανία του Νότου της Ευρώπης».


Ένα από τους λόγους, όπως εξηγεί η εφημερίδα, είναι ότι εκτός από τις επιδόσεις τους στην προστασία του Περιβάλλοντος «οι Δανοί χρησιμοποιούν κατά 50% (!) ποδήλατο για τις μετακινήσεις τους από και προς την εργασία, ακόμη και όταν ο καιρός δεν είναι σύμμαχος»


Από Factorx

Δεν υπάρχουν σχόλια: