Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Ο ένας "μπροστά και φανερά" και ο άλλος "πίσω στα κρυφά" !

Πυρά κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου, εξαπέλυσε εκ νέου σήμερα η ΝΔ κατηγορώντας τον πως αποφεύγει τις συνεντεύξεις, καθώς και μια νέα τηλεμαχία με τον Κ. Καραμανλή, «κρυπτόμενος πίσω από έωλες προφάσεις».


O κ. Παπανδρέου προσπαθεί να αποσπάσει την ψήφο των πολιτών κρυπτόμενος. Επανέλαβε μάλιστα πως στον υπεύθυνο, συγκεκριμένο και αληθινό πολιτικό λόγο του κ. Καραμανλή, ο κ. Παπανδρέου αντιτάσσει γενικές, ασαφείς, αόριστες, γενικόλογες προτάσεις και εξωπραγματικές υποσχέσεις προς όλους και για όλα, υποσχέσεις που συγκαλύπτουν και παραπλανούν.

O κ. Καραμανλής, έχει ήδη δώσει τέσσερις συνεντεύξεις σε έγκριτους δημοσιογράφους, έχει κάνει, ήδη, μια συζήτηση με πολίτες και θα κάνει μια ακόμη σήμερα το απόγευμα στο Περιστέρι, τη δε Πέμπτη θα κάνει συζήτηση με πολίτες μέσω διαδικτύου και θα απαντήσει σε ερωτήματα που έχουν επιλεγεί με δημοκρατική διαδικασία πάλι μέσω του διαδικτύου.


Ο πρωθυπουργός, ανταποκρίνεται στο καθήκον του για την πληρέστερη δυνατή ενημέρωση των πολιτών, οι οποίοι καλούνται να πάρουν την απόφασή τους σε μια κρίσιμη συγκυρία.


Έθεσε δε για μια ακόμη φορά συγκεκριμένα ερωτήματα για τα οποία, όπως επεσήμανε, δεν έχει δώσει ακόμη απάντηση ο κ. Παπανδρέου, και αφορούν στο φορολογικό, το ασφαλιστικό, τον ΟΤΕ, τα λιμάνια, το πανεπιστημιακό άσυλο και τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη.



Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ούτε σχέδιο, ούτε γνώση


Δεν υπάρχουν σχόλια: