Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Υποψηφιότητα υποκρισίας στα καμένα


Άφθονα περισσεύματα πολιτικής υποκρισίας διαθέτουν στο ΠΑΣΟΚ, όπως άλλωστε είναι γνωστό δεκαετίες τώρα.

Δεν θα μπορούσε λοιπόν ο Γιώργος Παπανδρέου, ως βουλευτής από το 1981 και έχοντας διατελέσει 14 χρόνια υπουργός σε όλες τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, να μην πάρει δόση από το μερίδιο αυτής της υποκρισίας που του αναλογεί.

Το γράφουμε αυτό γιατί αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Αττικής ( το παλαιό Υπόλοιπο) επειδή , όπως λέει η Ιπποκράτους, θέλει να δείξει πως δίνει ιδιαίτερη έμφαση και ευαισθησία στην αποκατάσταση των πληγέντων και του περιβάλλοντος από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

Είναι τόσο ... ευαίσθητος που εκείνο το τριήμερο των πυρκαγιών πήγε στα
καμένα, έκανε δηλώσεις με φόντο τις φωτιές και μετά έφυγε αμέσως για το Διακοφτό απολαμβάνοντας το μπάνιο του στην παραλία της Πούντας (Δείτε την ανάρτηση μας: Ο κόσμος καίγονταν και αυτός ...τον "χαβά" του! ).

Ήταν τόσο ... στεναχωρημένος που το ίδιο βράδυ έπνιξε τον ... καημό του στην ψαρόσουπα του «Σουπάκια» και την επομένη προτού επιστρέψει, έριξε ακόμη μερικές απλωτές στη θάλασσα και κατόπιν γύρισε στην Αθήνα όπου ξανά έριξε μαύρο δάκρυ.

Η κοροϊδία δεν έχει όρια και είναι απορίας άξιο που δεν το εκμεταλλεύεται αυτό ο Αντώναρος ο οποίος διαθέτει τον μηχανισμό στα ΜΜΕ αλλά τον αξιοποιεί μόνο για πάρτη του , όπως φάνηκε από τα δημοσιεύματα που τον φέρουν σε εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας.




Δεν υπάρχουν σχόλια: