Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Το επίπεδο του Κοινοβουλίου γίνεται σιγά - σιγά...δάπεδο! Δείτε το video ...προς απόδειξη !

Όποιος γνωρίζει αναλυτικά με ΠΟΙΟΝ τρόπο -στα μέσα της δεκαετίας του 80- η πορνοστάρ Τσιτσιολίνα έφτασε να μεσουρανεί στην Ιταλία και να βρίσκεται στο Ιταλικό Κοινοβούλιο, μπορεί να κατανοήσει πολλά από αυτά τα οποία επιχειρούνται εδώ δύο περίπου χρόνια στην χώρα μας.

Σημαντικό γρανάζι αυτού του συστήματος που επιχειρεί τον
ευτελισμό της πολιτικής και του εθισμού των πολιτών στην παθητική αποδοχή του παράλογου , είναι και ο κ. Καρατζαφέρης.

Επιβεβαιώνοντας τις φήμες που τον ήθελαν να συζητά με τον καλλιτεχνικό μάνατζερ
Ηλία Ψινάκη την ένταξή του στα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ, ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε χθες στην εκπομπή του κ.Αυτιά στο Alter ότι:«Χθες μίλησα με τον κ. Ψινάκη, ο οποίος είναι κομιστής ενός πολύ μεγάλου μυαλού και όταν το αντιληφθεί ο πολίτης, πράγματι αντιλαμβάνεται ότι το μυαλό αυτό μπορεί να προσφέρει. Ζει σε έναν άλλο χώρο, αλλά μπορεί να προσφέρει».

Με «μπροστάρη» τον Ηλία Ψινάκη θα επιχειρήσει ο κ. Καρατζαφέρης να προσεγγίσει, όπως λέει, τους νέους και να φέρει τον κόσμο πιο κοντά στην πολιτική. «Εγώ θέλω να
πλατύνω την Δημοκρατία και τον Κοινοβουλευτισμό με ...άλλους ανθρώπους» δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Αθήνα 9,84",ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Βέβαια πέρσι (21 Μαρτίου 2008) από το βήμα τις Βουλής έλεγε άλλα , όπως έγραφε χθες και το blog taxalia .
Συγκεκριμένα στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση, σε επίπεδο Αρχηγών Κομμάτων με θέμα
τα δικαιώματα της νεολαίας στη μόρφωση και τον πολιτισμό, έλεγε ότι:«Θυμάμαι, όταν ήμουν παιδί, που πηγαίναμε μαζί με τον Σπύρο, που είναι μεγαλύτερος από εμένα, στο Λυκαβηττό για να ακούσουμε Παύλο Μπακογιάννη, από την Deutsche Welle. Αυτός δεν ήταν ένας αγώνας; Δεν είναι παράδειγμα για τους νέους ανθρώπους, για να τους μάθουμε να αντιστέκονται σ’ αυτά που γίνονται σήμερα;
Γιατί, λοιπόν, το αρνούμεθα;
Ποια είναι σήμερα τα ινδάλματα της νεολαίας; Ποια είναι; Θα τολμήσω να πω ένα όνομα. Ο κ. Ψινάκης; Υπάρχει πάρτι της σημερινής καλής κοινωνίας, της κοινωνίας του χρήματος δηλαδή που να κάνει ένα πάρτι και να θεωρείται πετυχημένο χωρίς να είναι μέσα ο κ. Ψινάκης; Δεν υπάρχουν νέα παιδιά σήμερα -και σας ερωτώ κατά πρόσωπο- που λένε: «α, πάμε να κολλήσουμε δίπλα για να γίνουμε αστέρια»; Αυτά είναι τα ινδάλματα σήμερα. Αυτά πλασάρουν οι τηλεοράσεις σήμερα».

Τον
ίδιο δηλαδή άνθρωπο που θεωρούσε πέρσι ως αντιπαράδειγμα για τους νέους , σήμερα τον θεωρεί ως ...«πολύ μεγάλο μυαλό που μπορεί να προσφέρει στο κοινοβούλιο» !!!
Καρατζαφέρης είναι αυτός βλέπετε! Συνώνυμο της «κωλοτούμπας» και του
λαϊκισμού! Αλλά και ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΡΑΝΑΖΙ του συστήματος που επιχειρεί την «καραγκιοζοποίηση» της πολιτικής.

Σίγουρα αυτά
δεν μπορεί να πρεσβεύουν τους ψηφοφόρους του ΛΑΟΣ, οι οποίοι είναι φύσει συντηρητικοί και δεμένοι άρρηκτα με παραδόσεις και αξίες. Όσοι δεν έφυγαν δυσαρεστημένοι από τον ...Μπουμπούκο και την Μπουμπούκα, προβλέπεται τώρα να το πράξουν. Στην αντίθετη περίπτωση θα υποστούν τον ...Ηλία Ψινάκη να τους λέει περιπαικτικά:« Μωρή κουλή θα μου ρίξεις και εμένα μια...ψήφο, να την...ευχαριστηθώ;».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Άλλα έλεγε ότι πρεσβεύει ο Καρατζαφέρης (Ορθοδοξία, Ελλάδα, ιδανικά, οικογένεια) και άλλα αποδεικνύονται καθημερινά όσο περνάει ο καιρός.
Υποψήφιοι της showbiz, μασώνοι στην ηγεσία του κόματός του, ομοφυλόφιλοι, αρχαιοελληνιστές και γενικά "ότι να ναι" αρκεί να μας δώσουν ψήφους.
Μέχρι και αντιστασιακός μας προέκυψε! και αντιρατσιστής παρακαλώ! (όταν τον ρωτούσε ο Αυτιάς αν θα κατέβει με τον Ψινάκη άρχισε να αναθεματίζει τον ρατσισμό!).

Ειλικρινά κρίμα...

Λίγα αγνά άτομα με ιδανικά μέσα στο κόμμα του, πιο πιθανό είναι σύντομα να εκτοπιστούν και να κυριαρχεί ο πολιτικός καιροσκοπισμός.