Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Εντολή Καραμανλή για διευθέτηση υποσχέσεων

Εντολή για κλείσιμο των εκκρεμοτήτων με τους Νεοδημοκράτες και την ικανοποίηση των αιτημάτων των κοινωνικών ομάδων δίνει ο Καραμανλής στα κυβερνητικά του στελέχη σε λίγη ώρα στο υπουργικό συμβούλιο.

Παράλληλα θα τους καλέσει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, να κορυφώσουν τους τόνους της κριτικής τους κατά του ΠΑΣΟΚ και να αναδεικνύουν από τη μια μεριά το έργο της κυβέρνησης και από την άλλη την ανυπαρξία του προγραμματικού λόγου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Ο πόλεμος μπορεί να κερδηθεί αν από την αρχή της προεκλογικής περιόδου κερδίσουμε τις μάχες ουσίας και εντυπώσεων» θα αναφέρει.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη ζητήσει στον πρώτο τηλεφωνικό γύρο που κάνει από το πρωί με τους υπουργούς του, την παροχή εγγυήσεων και διαβεβαιώσεων ότι θα αξιοποιηθεί το σύνολο των στελεχών της παράταξης που μέχρι σήμερα παρότι συνέβαλαν στη διαμόρφωση του ρεύματος νίκης υπέρ της Ν.Δ., παραμένουν στον «πάγο».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τρεις υπουργοί επικοινώνησαν ήδη με συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ
και τους διαβεβαίωσαν για τις αλλαγές σε διοικήσεις ΔΕΚΟ και κρατικού ενδιαφέροντος τραπεζών αν η Ν.Δ. επανεκλεγεί στην κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: