Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Οργή και αγανάκτηση από τον Καρατζαφέρη για την δήλωση ότι θέλει νίκη του ΠαΣοΚ

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε στον κόσμο που έχει πατριωτικές απόψεις στα εθνικά μας θέματα, η δήλωση που έκανε μέσα στην εβδομάδα αυτή ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ότι θέλει νίκη του ΠΑΣΟΚ, ότι είναι έτοιμος ακόμα και να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ, αρκεί να δει "τον Καραμανλή στο καναβάτσο".

Αρκετές συζητήσεις για το ζήτημα αυτό διαπιστώνουμε ότι γίνονται καθημερινά έξω στην κοινωνία αλλά και το ιστολόγιό μας έχει γίνει δέκτης εκατοντάδων μηνυμάτων πρώην ψηφοφόρων του ΛΑΟΣ αλλά και ανένταχτων πολιτών με πατριωτικές απόψεις, οι οποίοι μας εξέφρασαν την οργή τους για την πορεία που έχει διαλέξει ο Γ. Καρατζαφέρης.

"Καταλάβαμε ότι δεν εννοεί τίποτα από όσα λέει. Λέει πατριωτικές θέσεις για να πάρει αγνό κόσμο και μετά να τον πάει με τον τρόπο του στο ΠΑΣΟΚ" μας λέει αναγνώστης από τη Θεσσαλονίκη.
"Μας παριστούσε ότι ήταν κατά των λαθρομεταναστών αλλά διαπιστώσαμε δηλώσεις του που είναι υπέρ της παροχής της ελληνικής ιθαγένειας σε όλα τα παιδιά των λαθρομεταναστών και στους περισσότερους λαθρομετανάστες. Άρα, ποιά η διαφορά του από το Γιωργάκη και το ΣΥΡΙΖΑ;", μας ανέφερε αναγνώστρια που μένει σε περιοχή της Αθήνας που αντιμετωπίζει προβλημα από την παρουσία λαθρομεταναστών και εγκληματικότητας.

"Μας αηδίασε αυτό το μένος του κατά του Καραμανλή. Είναι εμφανές πια ότι αποκλειστικός του σκοπός είναι να διαλύσει τη ΝΔ και να φέρει στην εξουσία το Γιωργάκη, είδαμε ότι ο ΛΑΟΣ είναι όργανο του ΠΑΣΟΚ", μας λέει πρώην ψηφοφόρος του Καρατζαφέρη από νομό της Μακεδονίας, ενώ πρώην ψηφοφόρος του από την Πάτρα μας τόνισε ότι δεν ανέχεται να είναι σε ένα κόμμα "που παριστάνει το δήθεν σοβαρό και πατριωτικό, αλλά βάζει στα ψηφοδέλτια την Έφη Σαρρή, δικαιολογεί το αηδιαστικό τηλεπαιχνίδι της γυναίκας του Άδωνι, έχει βουλευτή που είχε αποφύγει τη στράτευση, έβαλε επικεφαλής στο ευρωψηφοδέλτιο την εκλεκτή των Κόκκαλη, Λάτση, Κοπελούζου και Κυριακού, έκανε τέλος φλερτ με τον Ψινάκη".

Θα θέλαμε να αναφέρουμε περισσότερα μηνήματα αλλά είναι πολλά και ο χώρος δεν επαρκεί. Είναι πάντως ξεκάθαρη η κεντρική ιδέα των μηνυμάτων του κόσμου.
Είναι σαφές ότι ένα συντριπτικό ποσοστό των ανθρώπων που σε προηγούμενες εκλογές είχαν ψηφίσει το κόμμα αυτό, τώρα αποχωρούν και, όπως δηλώνουν, θα στηρίξουν με όλη τους τη δύναμη τη Νέα Δημοκρατία και τον Κώστα Καραμανλή, γιατί καταλαβαίνουν ότι ο πρωταρχικός αυτή τη στιγμή στόχος για όποιον αγαπά την πατρίδα, είναι να μην την αφήσει να πέσει στα χέρια του Γιωργάκη και άρα των αμερικανών και των νταβατζήδων της διαπλοκής.

Το ιστολόγιό μας χαιρετίζει τη στάση αυτή, την οποία θεωρούμε ώριμη, υπεύθυνη και πατριωτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: