Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Ένα ακόμη σκηνικό πολιτικής εξαπάτησης του ελληνικού λαού στήθηκε στη Θεσσαλονίκη.


Κριτική του Στέλιου Παπαθεμελή προέδρου της Δημοκρατικής Αναγέννησης για τα τεκταινόμενα της ΔΕΘ και τη λογοκρισία Άνθιμου:


“Συνηθισμένες και αφερέγγυες γενικότητες, καμία γενναία κίνηση για την στήριξη των ασθενέστερων κοινωνικών στρωμάτων από τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ.


Απόλυτη σιωπή για το όνομα των Σκοπίων, ούτε λέξη για το σχέδιο Ανάν, καμία απάντηση στην θέση Λοβέρδου να επιστρέψουν όλοι οι σκοπιανοί γενίτσαροι στη Μακεδονία μας και να διεκδικήσουν τις περιουσίες τους.


Και πάνω σε όλα αυτά μια κρατική τηλεόραση, να ρίχνει «μαύρο» στον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο, την ώρα που καταγγέλλει την συνομωσία σιωπής.


Η Δημοκρατική Αναγέννηση καλεί τον λαό να αντιληφθεί ΤΩΡΑ την παγίδα που του στήνουν με τις εκβιαστικές εκλογές στις οποίες μας οδηγούν.


Αύριο θα είναι αργά.


Ο λαός πρέπει να στηρίξει τις πολιτικές αξίες που δεκαετίες τώρα τον υπηρετούν σταθερά, τίμια και θαρραλέα. Να στείλει την Δημοκρατική Αναγέννηση στη Βουλή, φρένο, στα σχέδιά τους για εκποίηση της εθνικής μας υπόστασης και διάλυση του κοινωνικού μας ιστού.


Γιατί ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ”


σσΟ: Εντέλει το μυστικό εξουσίας είναι να κάνεις την πάπια.


olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια: