Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Σοβαρές οι εκπλήξεις από τα μυστικά γκάλοπ!

Εκπλήξεις και ανατροπές κρύβουν οι δημοσκοπήσεις που καθημερινά περιέρχονται στα κόμματα.

Σύμφωνα με αυτές η
διαφορά μεταξύ Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ μειώνεται διαρκώς, ενώ αυξάνεται το ποσοστό του Καραμανλή στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό.

Θετικό εύρημα ότι οι
Οικολόγοι διεκδικούν δυναμικά την είσοδο τους στη Βουλή ενώ ο Τσίπρας κερδίζει διαρκώς από το ΠΑΣΟΚ.

Τα μηνύματα αυτά προκαλούν
ανησυχία στην Ιπποκράτους γι΄ αυτό και ο Παπακωνσταντίνου σήμερα έστειλε σαφές μήνυμα ότι «ο εφησυχασμός είναι εκείνος που μας φοβίζει».

Στην ουσία εκείνο που
φοβούνται στο ΠΑΣΟΚ είναι ότι αν ο Καραμανλής τους πάει σε δεύτερο γύρο, ο Παπανδρέου δεν πρόκειται να αντέξει ούτε την πίεση ούτε τα ντιμπέιτ που αναπόφευκτα θα διεξαχθούν πάλι.

Ήδη έχουν
ματαιωθεί πολλές από τις προεκλογικές του ομιλίες καθώς στο «μπαλκόνι» χαρακτηρίζεται αρκετά νωθρός ενώ το βάρος θα δοθεί στις τρεις τελευταίες συγκεντρώσεις σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Πάτρα για τις οποίες από τώρα ετοιμάζονται στον κομματικό μηχανισμό.

Από την άλλη πλευρά ο
Καραμανλής βάζει παραπάνω ομιλίες στο πρόγραμμα του όντας πεπεισμένος ότι μπορεί να ανατρέψει ολοσχερώς το κλίμα έστω και την τελευταία στιγμή και τούτο προκύπτει από το γεγονός ότι μετά τις δύο τηλεοπτικές αναμετρήσεις, η συσπείρωση αυξήθηκε κατά δέκα μονάδες, όπως είχαμε γράψει χθές σε σχετική ανάρτηση μας, την οποία μπορείτε να δείτε εδώ!




Δεν υπάρχουν σχόλια: