Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Δεν γνωρίζουν τι τους γίνεται. "Έχασαν την μπάλα"

Σε υψηλούς τόνους η κόντρα Νέας Δημοκρατίας - ΠαΣοΚ



Σε υψηλούς τόνους συνεχίζεται η προεκλογική αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ


Στο στόχαστρο του εκπροσώπου Τύπου του κυβερνώντος κόμματος βρέθηκαν εξαγγελίες για τους δανειολήπτες που περιέχονται σε φυλλάδιο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και κατηγόρησε τον κ.
Γιώργο Παπανδρέου για μεγάλη επιχείρηση συνειδητής εξαπάτησης των πολιτών.


Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ
Γιώργος Παπακωνσταντίνου καταλόγισε στον πρωθυπουργό επιχείρηση εκφοβισμού του κόσμου για τους φόρους, τα εισοδήματά του και τα εθνικά θέματα, χαρακτηρίζοντας την προεκλογική του εκστρατεία «
μάχη οπισθοφυλακής».
«Δεν μας λέει τι
πρόγραμμα έχει για τη χώρα. Επιχειρεί να πείσει τους πολίτες για το πόσο κακό θα ήταν το ΠΑΣΟΚ» συμπλήρωσε.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Γιώργος Κουμουτσάκος αναφέρθηκε σε φυλλάδιο του ΠΑΣΟΚ για τους δανειολήπτες και παρέθεσε στοιχεία σύμφωνα με τα οποία, όπως υποστήριξε, τα όσα υπόσχεται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν ήδη γίνει πράξη ή βρίσκονται στο στάδιο της υλοποίησης.


Από την πλευρά του ο κ. Παπακωνσταντίνου εμφανίστηκε ιδιαίτερα επικριτικός στις αναφορές του Πρωθυπουργού για επιβολή φόρων από το ΠΑΣΟΚ σε περίπτωση εκλογικής νίκης, διαβάζοντας στη συνέχεια σειρά φόρων που επιβλήθηκαν από την κυβέρνηση της ΝΔ.


Επίσης, κλιμακώνοντας την επίθεσή του ΠΑΣΟΚ στο κυβερνών κόμμα για το συγκεκριμένο θέμα, έκανε λόγο για προεκλογική «αθλιότητα των stage», ενώ αναφερόμενος στο Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας, υποστήριξε πως από τους 843 εργαζόμενους σε όλη την Ελλάδα οι 435 είναι με stage εκ των οποίων «σχεδόν οι μισοί ξεκίνησαν να εργάζονται μετά τις 4/9».


Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Παπακωνσταντίνου, τις απέδωσε «στο μεγάλο εκνευρισμό, που τους έχουν προκαλέσει τα μηνύματα που φθάνουν από όλη την Ελλάδα».



Το απόγευμα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ έδωσε απάντηση στις κατηγορίες του κ. Κουμουτσάκου σχετικά με εξαγγελίες του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τους δανειολήπτες: «Μετά την τεράστια γκάφα τους με την άγνοια που έδειξαν σχετικά με την πρόταση νόμου που είχε καταθέσει το ΠΑΣΟΚ για τους δανειολήπτες, έρχονται σήμερα, να "αποκαλύψουν" φυλλάδιο του ΠΑΣΟΚ, με το οποίο υποτίθεται το ΠΑΣΟΚ παραπλανεί τους πολίτες. Μόνο που το συγκεκριμένο φυλλάδιο βγήκε πέρσι. Πριν η κυβέρνηση νομοθετήσει, έστω και ατελώς, όπως έκανε».



Ανταπαντώντας ο κ. Κουμουτσάκος ανέφερε:

«Το δήθεν περσινό προπαγανδιστικό φυλλάδιο του ΠΑΣΟΚ για τους δανειολήπτες, το οποίο δόθηκε στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, το βρήκαμε στο εκλογικό τους περίπτερο, στην πλατεία Κλαυθμώνος». Υποστήριξε ακόμη πως μοιράζεται πόρτα πόρτα και κάλεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να το αποσύρει.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2009


Ο Εκπρόσωπος της Ν.Δ., κ. Γ. Κουμουτσάκος, σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις του Εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι σημερινές δηλώσεις του κ. Παπακωνσταντίνου, αλλά και οι δηλώσεις του ΠΑΣΟΚ των τελευταίων δύο ημερών, προδίδουν τον μεγάλο τους εκνευρισμό. Τον μεγάλο εκνευρισμό, που τους έχουν προκαλέσει τα μηνύματα που φθάνουν από όλη την Ελλάδα».