Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Εγκεφαλικές παρενέργειες που οδηγούν στην μωρία!

Αναρωτιέμαι εάν υπάρχει έστω και ένας πολίτης αυτής της χώρας που να πιστεύει στην ...«αγιότητα» των ΜΜΕ. Είναι γνωστό ότι τα ΜΜΕ σχεδόν στο σύνολο τους είναι προβληματικές-οικονομικά- επιχειρήσεις.
Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται και από τους ετήσιους ισολογισμούς τους. Έχουν αρνητικό πρόσημο εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.Αυτό είναι το ένα αδιαμφισβήτητο δεδομένο.

Υπάρχει έστω και ένας πολίτης αυτής της χώρας που να πιστεύει ότι αυτοί οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ θα κρατούσαν ηθελημένα εν ζωή τις επιχειρήσεις τους , εάν αυτό δεν ήταν μοχλόςσφετερισμό ποταμού χρημάτων από άλλες πηγές;

Υπάρχει έστω και ένας πολίτης αυτής της χώρας που να πιστεύει ότι αυτές οι πηγές δεν είναι ...τα κρατικά ταμεία; Δεν νομίζω ότι μπορεί να αμφισβητηθεί και αυτό.
για τον

Διερωτώμαι λοιπόν, πως ορισμένες φορές δεν μπορούμε να δούμε τα πιο απλά πράγματα και αρεσκόμαστε σε λαβυρινθικές πολιτικές αναλύσεις.
Βάσει λοιπόν των απλών και αδιαμφισβήτητων δεδομένων που ανάφερα, οι νταβατζήδες υποστηρίζουν εκείνη την πλευρά από όπου τα «παίρνουν»( με τον άλφα ή ...βήτα τρόπο, φανερό ή κρυφό, εγχώριο ή ξενικό) ή τουλάχιστον δεν υποστηρίζουν εκείνη την πλευρά που ΔΕΝ τα «παίρνουν».

Υπάρχει έστω και ένας έλλογος πολίτης που διαφωνεί σ` αυτό; Δεν νομίζω! Από την άλλη έχουμε μια διαμορφωμένη κατάσταση η οποία αποτελεί ιστορικό ξεχωριστό γεγονός. Μια πρωτοφανής στα πολιτικά χρονικά κατάσταση , όπου μια κυβέρνηση να έχει τόσο εχθρικά ΟΛΑ σχεδόν τα ΜΜΕ.
Και μια αντιπολίτευση με λερωμένο το πρόσφατο παρελθόν της, που ...υμνείται ή τουλάχιστον δεν κριτικάρεται σε ΤΙΠΟΤΑ από ΟΛΑ σχεδόν τα ΜΜΕ.

Ας αφήσουμε λοιπόν τις βαθυστόχαστες πολιτικές αναλύσεις και ας μιλήσουμε απλά και λογικά!
Κάποιος δεν υποκύπτει στα διάφορα συμφέροντα ( εντός και εκτός) και Κάποιος τους ανοίγει διάπλατα την πόρτα . Κάποιος δεν τα δίνει και Κάποιος υπόσχεται ότι θα τα (ξανα)δώσει!

Ποιος είναι ο ένας και Ποιος ο άλλος ,αρκεί μια στιγμιαία ανάγνωση στα πρωτοσέλιδα του «κρεμασμένου τύπου» στο γειτονικό σας περίπτερο (διαδικτυακό ή παραδοσιακό) ή ένα ζάπινγκ για ΜΙΑ ΜΟΝΟ φορά στα δελτία ειδήσεων ( δεύτερη και τρίτη επίσκεψη δημιουργεί κατά τους επιστήμονες εγκεφαλικές παρενέργειες που οδηγούν στην μωρία) .

Ποιος
είναι λοιπόν ο υποστηριζόμενος από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ και Ποιος ο καταδιωκόμενος; Τα συμπεράσματα δικά σας!
Όπως ΚΑΙ τα χρήματα που σφετερίζονται τα ΜΜΕ. KAI AYTA ΔΙΚΑ ΣΑΣ είναι! Ποτάμια ολόκληρα από τις σταγόνες του ιδρώτα σας.


YΓ. Μια αναδρομική( και πρόσφατη) ιστορική ματιά στο Ποιος επιχείρησε να περάσει τον Βασικό μέτοχο και Ποιος συμμάχησε φανερά ( ..ΚΑΙ από το βήμα της Βουλής) με τους νταβατζήδες, εναντίον του εγχειρήματος, θα βοηθούσε στην τόσο απλή κατανόηση του πολιτικού γίγνεσθαι.
Υ.Γ 2 Ακόμα περιμένω (6η ημέρα) να διαψευστεί επίσημα από το ΠαΣοΚ ότι ο κ. Παπανδρέου απολάμβανε τα μπάνια του στην παραλία της Πούντας, την ώρα που καιγόταν η Αν. Αττική.
Να προχωρήσω ακόμα ένα βήμα σήμερα μήπως και φιλοτιμηθούν να το ...διαψεύσουν.Από την παραλία της Πούντας στην Αχαΐα οι καπνοί ήταν ορατοί ή μήπως όχι; Έγινε μάλιστα και θέμα συζήτησης μεταξύ των συνοδών ασφαλείας του κ. Παπανδρέου και των λουομένων;

Ναι ή Όχι ;




Δεν υπάρχουν σχόλια: