Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Α.Ε.Κ. από τα παλιά. Δείτε το Video και τα goal!

Με τρία γκολ μέσα σε μόλις 20 λεπτά, η ΑΕΚ ανέτρεψε με επιβλητικό τρόπο το 1-2 του πρώτου αγώνα από τη Βασλούι και προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League, όπου ήδη βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Σήμερα το μεσημέρι στις 2 η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς θα μάθει τους αντιπάλους της, στην κλήρωση που θα γίνει στο Μονακό.

Ο Βραζιλιάνος, Γκουστάβο Μαντούκα άνοιξε το σκορ στο 59`, για να ακολουθήσουν δύο πανέμορφα γκολ από τον Αργεντίνο, Νάτσο Σκόκο (74` και 79`).


Παρ' όλ' αυτά οι ποδοσφαιριστές του Μπάγεβιτς είχαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ και μαζί να «ελευθερώσουν» το παιχνίδι από τη φυλακή που το είχαν κλείσει οι Ρουμάνοι.


Ο Παντελής Καφές βρέθηκε σε πολύ καλή θέση στο 35ο λεπτό αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Κούτσιακ.


Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε με την ΑΕΚ να πιέζει και τη Βασλούι να αμύνεται.


Τελικά έφθασε το χρονικό σημείο για να γίνει το 1-0 όταν ο Λεονάρντο με σέντρα βρήκε τον αμαρκάριστο Μαντούκα στο ύψος της μικρής περιοχής και αυτός δεν δυσκολεύθηκε να ανοίξει το σκορ.


Ο Σεμπαστιάν Σάχα στο 73' έδιωξε σε κόρνερ το εκπληκτικό φάουλ του Κοστίν που είχε πορεία προς το παραθυράκι του Αργεντινού και στη συνέχεια ο Σκόκο εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τους χώρους που υπήρχαν.


Ο Αργεντινός διεκδίκησε και πήρε την μπάλα στη μεσαία γραμμή και προχώρησε μόνος του από την σέντρα και κάτω μέχρι να βρει απέναντί του τον Κούτσιακ.


Ο πορτιέρο της Βασλούι βγήκε για να κλείσει τον δρόμο στον «υδραυλικό» αλλά ούτε που φανταζόταν τι τον περίμενε. Ο Σκόκο έσκαψε με ασύλληπτο τρόπο την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα (2-0).


Ο Νάτσο Σκόκο όμως δεν είχε τελειώσει το δικό του προσωπικό σόου. Στο 79ο λεπτό πήρε την μπάλα μπήκε μέσα στην περιοχή των Ρουμάνων οι οποίοι πλέον δεν ήταν όλοι μπροστά από αυτήν και με ψύχραιμο σουτ έκανε το 3-0 σφραγίζοντας το εισιτήριο της πρόκρισης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: