Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

H "αξιοπιστία" της πράσινης προπαγάνδας!

Για άλλη μια φορά το δήθεν αξιόπιστο «Βήμα» κατέφυγε σε εγκληματική παραπληροφόρηση για να ξελασπώσει το κίνημα της καρδιάς του. Με πηχυαίους τίτλους έβαζε τους δικηγόρους του Χριστοφοράκου να απειλούν την κυβέρνηση που αρνείται πεισματικά ότι έχει χρηματοδοτηθεί η ΝΔ από τα μαύρα ταμεία της Siemens. Έτρεξαν λοιπόν σε έναν εκ των δικηγόρων Χριστοφοράκου και σύμφωνα με τις δηλώσεις του στην εφημερίδα παραδέχτηκε ότι «εάν η κυβέρνηση θέλει στοιχεία να τα ζητήσει»!

Πόσο "έξυπνα" και αδίστακτα ενέπλεξαν τη ΝΔ στα μαύρα ταμεία της Siemens! Έπειτα όμως από την γελοία και βλακώδη επιστολή Ραγκούση που ζητούσε στοιχεία για το κόμμα του, αποκαλύφθηκε η τεράστια απάτη. Αποκαλύφθηκε ότι ο δικηγόρος ουδέποτε δήλωσε κάτι τέτοιο στο Βήμα και αν θα έπραττε τέτοια «βλακεία» τότε θα ενοχοποιούσε τον πελάτη του:«Μου έρχεται να γελάσω» απάντησε ο κ.Στέφαν Κουρσάβε, για να συμπληρώσει ότι :«εάν έκανα κάτι τέτοιο θα γινόμουν γελοίος».
Ο δικηγόρος αρνήθηκε ότι δήλωσε κάτι τόσο γελοίο, χαρακτηρίζοντας «παρεξήγηση» τον τρόπο που δημοσιεύθηκαν οι δηλώσεις του στη χώρα μας. Δεν είναι «παρεξήγηση» κ. Κουρσάβε. Είναι ελληνική πατέντα προβοκάτσιας. Αν αντιδράσετε πολύ δεν θα διστάσουν να σας κάμουν και μήνυση για διαστρέβλωση της πραγματικότητας, γιατί ως γνωστόν «αλήθεια» στα «δημοκρατικά μέσα ενημέρωσης» είναι ότι αυτά γράφουν και δεν μπορεί να διαψευστεί!
Ποια εφημερίδα προέβη στην...«παρεξήγηση» και μετά την αναπαρήγαγαν και όλες οι άλλες και όλα τα blogs; Το ΒΗΜΑ της πράσινης λαίλαπας!!!!! Το πρώην αξιόπιστο και νυν βαθιά αναξιόπιστο ΒΗΜΑ!!! Ένα συγκρότημα (ΔΟΛ) που το τελευταίο διάστημα έχει αναγάγει την ...«παρεξήγηση» σε ...«είδηση». Ολόκληρη ...επιστήμη και μάλιστα...πρωτοσέλιδη !
Θέλει η ...Πανδώρα... να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει !!!Σκεφτείτε ότι ολόκληρο το παραμύθιασμα των μέσων παραπληροφόρησης και των blogs που βαράνε πράσινες ενέσεις, για χρηματισμό της ΝΔ από τη Siemens, στηρίχτηκε σχεδόν αποκλειστικά σε αυτά τα πρωτοσέλιδα του "Βήματος". Σε αυτή την "παρεξήγηση" που προκαλεί γέλια στον δικηγόρο που υποτίθεται την εξέφρασε.
Σκεφτείτε τι μας σερβίρουν τα "δημοκρατικά μέσα ενημέρωσης"!!!

1 σχόλιο:

Stathis είπε...

Σας παραθέτουμε αυτούσια την απάντηση του Δικηγόρου, του Χριστοφοράκου, κ. Στέφαν Κουρσάβε στον κ. Ραγκούση.
Φαντασθείτε την αξιοπιστία πλέον της εφημερίδος "ΤΟ ΒΗΜΑ"...!

Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

«Αξιότιμε κ. Ραγκούση,

Επιβεβαιώνουμε δια της παρούσης την παραλαβή της επιστολής σας της 18.08.09, με την οποία ζητάτε πληροφορίες για υποτιθέμενες πληρωμές της SIEMENS Α.Ε στο κομματικό ταμείο του ΠΑΣΟΚ, αναφερόμενος σε μια δήθεν δήλωση που έκανα στην ελληνική εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ».

Σχετικά πρέπει να επισημάνουμε ότι, δεν δώσαμε ούτε στις 11.08.09, ούτε σε άλλη ευκαιρία στην αναφερθείσα εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» ή σε (αρχι)συντάκτες της, εγκεκριμένη συνέντευξη του περιεχομένου αυτού, ότι θα ήμασταν σίγουροι, για το ότι ο πελάτης μας θα παρείχε αναλυτικές πληροφορίες, όταν απευθυνόταν σε μας σχετικό αίτημα.

Επειδή δυστυχώς δεν διαθέτω γνώση της ελληνικής γλώσσας δεν είμαι σε θέση να παρακολουθώ τις αναφορές του ελληνικού Τύπου και έτσι δεν μπορώ να αντικρούω εσφαλμένες αναφορές.

Εμείς απλώς δηλώσαμε στη ελληνική κρατική τηλεόραση, ότι θα διαβιβάζαμε στον κ. Χριστοφοράκο κάθε μορφή γραπτού αιτήματος εκ μέρους τρίτων και ότι απορούμε για το ότι έως τα μέσα Αυγούστου 2009 δεν απευθύνθηκαν κανενός είδους ερωτήματα. Το αν βεβαίως ο κ. Χριστοφοράκος θα απαντήσει σε τέτοιου είδους ερωτήσεις, επαφίεται αποκλειστικά σε δική του απόφαση.

Παρακαλώ να έχετε κατανόηση ότι σε υποθέσεις πελατών που αφορούν εκρεμμούσες διαδικασίες ενώπιον των γερμανικών δικαστικών αρχών δεν μπορούμε να κάνουμε κανενός είδους δηλώσεις σχετικά με τον πελάτη μας ή πόσο μάλλον να δώσουμε πιθανά αποδεικτικά στοιχεία και ότι συστήσαμε στον κ. Χριστοφοράκο εξαιτίας των τελευταίων εξελίξεων να μην κάνει κανενός είδους δηλώσεις.

Από τα παραπάνω εξαιρούνται μόνο δηλώσεις Τύπου, ρητά χαρακτηρισμένες από εμάς ως τέτοιες και εγκεκριμένες ή τοποθετήσεις στο πλαίσιο τηλεοπτικών συνεντεύξεων».