Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

Τις προσλήψεις με σημείωμα της "κλαδικής" τις θυμάστε;

Το Πασοκ, έχει ξεπεράσει τον ...ευατό του.
Μέσα σ’ όλα τα παλαβά καλοκαιρινά ανέκδοτα, το θρασύτατο αυτό ..."κίνημα", επιτίθεται τώρα στην κυβέρνηση, γιατί κάνει, λέει, προσλήψεις Νεοδημοκρατών στο Δημόσιο!..
Βέβαια σαν ανέκδοτο, βγάζει κάποιο γέλιο, αλλά δυστυχώς η εποχή μας είναι μόνο για κλάματα, αφού και οι κ...κυβερνήσεις της Ν.Δ., πάλι Πασόκους προσλαμβάνουν επί το πλείστον!..
Ένα από τα μεγάλα ελαττώματα σ’ αυτόν τον τόπο, είναι η αμνησία που προσβάλλει τον λαό, τους ..."πολιτικούς" και τα ...ΜΜΕ.
Ευτυχώς οι υπερβολές, η υποκρισία, αλλά και η θρασύτητα των αντιπάλων της Νεοδημοκρατικής κυβέρνησης, αφυπνίζει συχνά τη μνήμη μας.
Για θυμηθείτε, λοιπόν, τις εκατοντάδες χιλιάδες προσλήψεις στο Δημόσιο που έκανε το ΠΑΣΟΚ στην εικοσάχρονη και πλέον εξουσία του...
Υπολογίζεται ότι οι πασοκικές κυβερνήσεις, φόρτωσαν το Δημόσιο με πάνω από 1.200.000 νέους κρατικοδίαιτους υπαλλήλους!!!
Θα μείνει για πάντα στην πολιτική ιστορία του τόπου, η παροιμιώδης δραστηριότητα των "πράσινων κλαδικών" του ΠΑΣΟΚ, υπό μορφή πλέον ..."πράσινης ανάπτυξης".
Αν δεν έπαιρνες χαρτί από την "κλαδική, δεν έβλεπες Θεού πρόσωπο!
Είκοσι τόσα χρόνια οι Νεοδημοκράτες πολίτες και γενικά οι μη εγγεγραμμένοι στις πράσινες "κλαδικές" δεν είχαν καμιά ελπίδα να προσληφθούν σε κάποια θέση…
Το ανεξήγητο, το εξωφρενικό, αλλά και το ..."γαμώτο" είναι ότι και με τις δύο κυβερνήσεις της Ν.Δ. στους 10 υποψηφίους για κάποια θέση στο Δημόσιο, οι 8 είναι Πασόκοι!!!
Δεν το πιστεύετε;
Ξέρετε ποιό ήταν το ποσοστό της Ν.Δ.
στις τελευταίες αρχαιρεσίες που έγιναν στην κρατική ΕΡΤ;
Κρατηθείτε.!!!

Είναι απίστευτο, αλλά μόλις έπιασε το 4%!!!
Δηλαδή στους εκατό (100) που προσλήφθηκαν τα 20–25 τελευταία χρόνια, μόνο ...τέσσερις είναι Νεοδημοκράτες!
Κι' όμως, το θράσος, ο λαϊκισμός, η υπερβολή, η υποκρισία και η απάτη της πράσινης ανάπτυξης - αντιπολίτευσης έχουν ξεπεράσει κάθε όριο.
Γεια σου μαμά Ελλάς, με τα τέκνα που γεννάς.!

Δεν υπάρχουν σχόλια: