Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Bασιλική βίλα ...για τον Ακη και τη Βασιλική!

"Φιλοξενούμενοι Σοσιαλιστές "σε Βασιλικές Βίλες.... "ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΜΑΓΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ σε βίλα-«παλάτι» στο Πόρτο Χέλι πέρασε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ κ. Ακης Τσοχατζόπουλος μαζί με την οικογένειά του, σε μια κατοικία όπου το ενοίκιο για μία ημέρα διαμονής κοστολογείται στα 1.500 ευρώ.
Είναι το σπίτι στο οποίο φιλοξενήθηκαν πέρυσι τα νεότερα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας.

Μπορεί σύμφωνα με τους τοπικούς
κτηματομεσίτες να χρειάστηκε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να γίνει έστω και για λίγο καιρόγείτονας του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου, ο οποίος έχει εκμισθώσει ένα ακίνητο ανάλογης χλιδής λίγα μέτρα πιο πέρα από τη βίλα που νοίκιασε ο πρώην υπουργός για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές του, αλλά σίγουρα άξιζε τον κόπο.

Μπορεί ο ίδιος να
διατείνεται ότι ήταν φιλοξενούμενος, οι κτηματομεσίτες της περιοχής πάντως επιμένουν ότι πλήρωσε κανονικά 33.000 ευρώ για τις είκοσι δύο ημέρες διαμονής του. "
Στις φωτογραφίες ..όπως και το θέμα που ειναι απο το "Πρώτο Θέμα "θα δείτε μια απο τις ξυλόγλυπτες τουαλέτες του βασιλόσπιτου! Επίσης οτι για λογους προστασίας του διαδόχου (του γιου που έχει αποκτήσει με την νεώτερη συζυγό του ) συρματόπλεξαν την πισίνα! Πολύ φιλόξενοι οι ιδιοκτήτες ..

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: