Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

Μας δουλεύουν κανονικά, το ΠαΣοΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου για τους Λαθρομετανάστες...

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
κ.ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΡΑΚΛΙΟΥΜΗ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΚΟΥΠΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ 2009...ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ 0% ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ,ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ...

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ...

Την πλήρη διαφωνία του ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες ενέργειες της κυβέρνησης για τη μετανάστευση εξέφρασε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Μαρία Καρακλιούμη. Κατηγόρησε δε, την κυβέρνηση για έλλειψη σχεδίου, τονίζοντας ότι οι σπασμωδικές κινήσεις της σε αυτό το ζήτημα εκθέτουν τη χώρα.
"Η κυβέρνηση δεν έχει καταφέρει να εξασφαλίσει την έμπρακτη και κυρίως νομικά, δεσμευτική επίδειξη της αλληλεγγύης των Ευρωπαϊκών κρατών", σημείωσε η Μαρία Καρακλιούμη και υποστήριξε πως οι τελευταίες ενέργειες τις κυβέρνησης έχουν οδηγήσει "έναν άνθρωπο σε αυτοκτονία, ακόμη και οικογένειες στα κρατητήρια και εκατοντάδες μεταναστών σε απεργία πείνας".

Επίσης, η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε πως η κυβέρνηση "δεν αποσαφηνίζει πού οδηγούνται οι μετανάστες και ποιοι ήρθαν χθες και ποιοι έχουν έρθει σήμερα" και υπογράμμισε πως οι με τις ενέργειες της κυβένησης η χώρα μας είναι έκθετη στα όσα ορίζει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες. "Δεν μπορεί τον 21ο αιώνα να ανεχόμαστε κανενός είδους κύκλωμα λαθρεμπόρων οι οποίοι εκμεταλλεύονται μετανάστες. Το πρόβλημα δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με γκετοποίηση ούτε με στρατόπεδα συγκέντρωσης. Είναι καθήκον όλων των δυνάμεων και κυρίως των προοδευτικών να προωθήσουμε πολιτικές που θα συμβάλλουν και στην ομαλή ένταξη αυτών των ανθρώπων στην κοινωνία.", κατέληξε η Μαρία Καρακλιούμη.

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 8 ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ,ΑΠΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 14/6/2009

- Μηδενική ανοχή στην παράνομη μετανάστευση. Στόχος 0% λαθρομετανάστες.

- Ενίσχυση της φύλαξης των συνόρων. Σκληρή διεκδίκηση στην Ε.Ε. για περαιτέρω πόρους και στήριξη
για την προστασία των κοινών μας συνόρων.

- Εφαρμογή διεθνών και διμερών συμφωνιών - και ειδικότερα της εφαρμογής του Πρωτοκόλλου Επανεισδοχής Λαθρομεταναστών που υπογράψαμε και εφαρμόστηκε παλαιότερα με την Τουρκία.
- Διαμόρφωση μιας κοινής ανθρωπιστικής πολιτικής της Ε.Ε., που εγγυάται την ισότιμη ανάληψη βαρών των πολιτικών προσφύγων από όλα τα κράτη-μέλη της Ευρώπης
και όχι μόνο των χωρών εισόδου των προσφύγων.

- Αποσαφήνιση της ελληνικής πολιτικής απέναντι στους πρόσφυγες - γρήγορη εκτίμηση από τις ελληνικές αρχές για το ποιοι δικαιούνται πολιτικό άσυλο, αλλά και ποιοι είναι μη νόμιμοι μετανάστες που πρέπει να επαναπροωθηθούν.
- Ενταξη των νομίμων μεταναστών στην κοινωνία μας. Με σοβαρές πολιτικές στην παιδεία, την καταπολέμηση της μαύρης εργασίας, την απόδοση της ιθαγένειας σε όσους πληρούν τις προϋποθέσεις και ιδιαίτερα στους νέους δεύτερης γενιάς.
- Διαμόρφωση και εφαρμογή μιας σχεδιασμένης πολιτικής προσέλκυσης εργατικού δυναμικού στους τομείς όπου υπάρχουν μεγάλες εποχιακές ή μονιμότερες ανάγκες. Συνολική αντιμετώπιση της μεταναστευτικής πολιτικής στην Ελλάδα από ένα υπουργείο, με εξειδικευμένες υπηρεσίες.
- Ειδικό πρόγραμμα για την ανασυγκρότηση των πόλεών μας, των γειτονιών, ειδικά για γειτονιές που γκετοποιούνται. Mε σοβαρές δημόσιες επενδύσεις, με συστηματική πολιτική στέγασης των μεταναστών, και την εγγύηση της ειρηνικής συμβίωσης
και κοινωνικής συνοχής στην κοινωνία μας.

Το ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει τις πρωτοβουλίες του στον τομέα αυτό. Θα συνεχίσει να ξεδιπλώνει τις πολιτικές του για τα θέματα της ελληνικής κοινωνίας, με στόχο μια ευνομούμενη πολιτεία και την ασφάλεια και προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των πολιτών.

ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

ΠΡΕΖΑ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια: