Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Νόμπελ Ιατρικής στον Jeffry

Δεν ξέρουμε αν τελικά ο κυρίαρχος λαός θα κάνει την διαγραφόμενη... πατάτα να κλείσει τα μάτια, να ρίξει το ψηφοδέλτιο στην κάλπη και να εμπιστευθεί τις τύχες της διακυβέρνησης του τόπου, στον εραστή της θάλασσας που κοντεύει να πνιγεί όταν κάνει κανό. Στον θαυμαστή του Γιώργου Χειμωνέτου, που σε αντίθεση ωστόσο με το ίνδαλμά του, πέφτει από τη σέλα του ποδηλάτου, όταν προσπαθεί να βρει που είναι η αλυσίδα.

Το βέβαιο είναι ότι το φαινόμενο Γιώργος Παπανδρέου ξεφεύγει πλέον από τα στενά σύνορα της Ελλάδας, και τείνει να απασχολήσει τη διεθνή κοινή γνώμη. Δεν τους ήταν φυσικά άγνωστος ο γιος της Μαργαρίτας.

Τον έχουν γνωρίσει πολλοί λαοί, από τους οποίους πέρασε ως μετανάστης όταν ο Ανδρέας έψαχνε καταφύγιο από την αυταρχική Μάργκαρετ.
Τον γνώρισαν ως τον Αμερικανό υπήκοο που δεν πρόδωσε την πατρίδα του, αποδείχτηκε αντάξιος της εμπιστοσύνης της αστερόεσσας και του έρωτα της Μαντλίν Ολμπράιτ, και πρωταγωνίστησε στην απόλυτη εξυπηρέτηση των αμερικανικών συμφερόντων στα Βαλκάνια και την Ευρώπη.

Το νέο ανδραγάθημα του Jeffry Andrew Papandreou δεν είναι άλλο από την υποψηφιότητα που μετά πάσης βεβαιότητας θέτει πλέον, για το Νόμπελ Ιατρικής τον τρέχοντα χρόνο.

Ο Γιώργος θα είναι εκείνος που θα ανακαλύψει το αποτελεσματικότερο εμβόλιο για τον ιό της νέας γρίπης.

Γιατί, πολύ απλά, θα το δημιουργήσει στο εργαστήριο της Ιπποκράτους από... δικά του αντισώματα.

Έχει ανοσία ο Γιώργος.

Σε όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: