Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

Νέα προγράμματα για ενίσχυση της επιχειρηματικότητας

Μία νέα δέσμη μέτρων για την ενίσχυση των δομών επιχειρηματικότητας και την απλοποίηση διαδικασιών για τη μείωση του διοικητικού βάρους θα ανακοινωθεί σύντομα όπως είπε ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Ι. Μπούγας, σε επίσκεψή του στον ΕΟΜΜΕΧ (Ελληνικός Οργανισμός Μικρών - Μεσαίων Επιχειρήσεων και Χειροτεχνίας) ενώ πρόσθεσε ότι στο ίδιο πλαίσιο αναμένονται και νέες δράσεις οι οποίες θα διευκολύνουν τη μεταβίβαση επιχειρήσεων, καθώς και εκσυγχρονισμού πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων.

Ο πρόεδρος κ. Γ. Σουφλιάς σημείωσε την ετοιμότητα του ΕΟΜΜΕΧ για επέκταση της συνεργασίας του με το υπουργείο Ανάπτυξης και στο νέο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του υπουργείου με ανάθεση νέων δράσεων. Όσον αφορά, δε, τα προγράμματα «Νεανικής» και «Γυναικείας Επιχειρηματικότητας» που ήδη τρέχουν από 15 Ιουνίου με ενδιάμεσο φορέα τον ΕΟΜΜΕΧ τόνισε το έντονο ενδιαφέρον που εκδηλώνει το κοινό.

Σε ανάλογο κλίμα κινήθηκαν και οι δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου κ. Ελ. Σκανδάλη, ο οποίος έθεσε επιπλέον ζήτημα ενίσχυσης του προσωπικού του Οργανισμού εν όψει της σταδιακής συνταξιοδότησης έμπειρων στελεχών του. Για το θέμα αυτό ο υφυπουργός δεσμεύθηκε ότι θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση.


Δείτε μερικά από τα προγράμματα στις αναρτήσεις μας:

http://emprosdrama.blogspot.com/2009/07/2009-2009-2009_16.html
http://emprosdrama.blogspot.com/2009/07/2009-2009-2009_16.html
http://emprosdrama.blogspot.com/2009/07/blog-post_6890.html
http://emprosdrama.blogspot.com/search/

Δεν υπάρχουν σχόλια: