Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Πριν τη ΔΕΘ η έκδοση Χριστοφοράκου!

Με το χαρτί της έκδοσης του Μιχάλη Χριστοφοράκου στην Ελλάδα, ευελπιστούν στην Κυβέρνηση ότι θα ανέλθει στη Θεσσαλονίκη ο Κώστας Καραμανλής στις αρχές Σεπτεμβρίου, για τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «parapolitika.gr», η ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης έχει εκφράσει στο Μέγαρο Μαξίμου την αισιοδοξία της για έκδοση Χριστοφοράκου «πριν ανοίξουν τα σχολεία», εξέλιξη που θα επιτρέψει στον Κώστα Καραμανλή να ορίσει εκείνος την ατζέντα των πολιτικών εξελίξεων το φθινόπωρο.
Δεν αποκλείεται μάλιστα, εφόσον επιβεβαιωθούν οι παραπάνω εκτιμήσεις, ο Πρωθυπουργός να προχωρήσει και σε μια θεαματική πρωτοβουλία για τη διαφάνεια και τον έλεγχο του πολιτικού χρήματος.

1 σχόλιο:

Stathis είπε...

Το ενδεχόμενο επανακαθορισμού της λίστας με τα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα, δεν είναι όσο αθώο φαντάζει σε μια πρώτη ανάγνωση. Σχετίζεται με την πρόταση Παπανδρέου να δοθεί αμνηστία στον Μιχάλη Χριστοφοράκο, με την οποία δεν διαφωνούν πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Ο πρώην γενικός δερβέναγας της «Siemens», δήλωσε στην κατάθεσή του ενώπιον των γερμανικών αρχών, ότι ήταν «ο αρχικηπουρός» της ελληνικής πολιτικής ζωής, καθώς λάδωνε συνέχεια τα κόμματα εξουσίας. Προκειμένου λοιπόν να... πέσει περαιτέρω στα μαλακά ο Χριστοφοράκος, και να κινητροδοτηθεί να μιλήσει ενώπιον των ελληνικών αρχών, θα ενταχθεί στα βαρέα και ανθυγιεινά το επάγγελμα του κηπουρού. Έτσι, θα πληρώσουμε και... εφάπαξ στον κ. Χριστοφοράκο, για να ικανοποιηθεί το ΠΑΣΟΚ και να μάθουμε τη... δική του αλήθεια για τις μίζες.