Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Μόνο οι χαζοί ...δεν το κατανοούν!

Υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά μεταξύ του «κάνω τον χαζό» και του ...«είμαι χαζός». Αυτή την τεράστια διαφορά μόνο ..χαζοί δεν την κατανοούν.
Έχει περάσει ένα περίπου 15πενθήμερο από την στιγμή που οι συνομιλίες της σπείρας των 16 που αποκαλύφθηκε με αφορμή την απαγωγή του κ. Παναγόπουλου, κυκλοφόρησαν στα δημοσιογραφικά γραφεία.

Μεταξύ αυτών και μια συνομιλία του Βλαστού με την συνήγορο Ελισάβετ Πούλιου, στην οποία έχει ήδη ασκηθεί ποινική δίωξη, με την κατηγορία της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση. Εκεί αναφέρεται το όνομα του κ. Κώστα Νταλιάνα (κλικ στη φωτο για τον διάλογο), πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Σχετικά με αυτό το θέμα έγραψαν ΜΟΝΟ ορισμένα blogs όπως π.χ το antinews . Συγχρόνως εκείνες τις ημέρες σας είχα αποκαλύψει (εδώ) ότι στην μηνυτήρια αναφορά,κατά του Διοικητή της Α.Τ.Ε., κ. Δ. Μηλιάκου, από ομάδα βουλευτών του ΠαΣοΚ και με την συνοδεία και την υποστήριξη του Συντονιστή του Γραφείου Νομικής Κάλυψης του κόμματος Κώστα Νταϊλιάνα,προσδιόριζαν ως μάρτυρα κατηγορίας από το ΠαΣοΚ,τον κ. Χρ. Καζαντζή που είναι ΣΗΜΕΡΑ υπόδικος και με απαγόρευση εξόδου από την χώρα αφού είναι μεταξύ των εμπλεκομένων στην υπόθεση της SIEMENS.

Ο κ. Κώστας Νταϊλιάνας όπως βλέπεται δεν είναι απλώς ένας πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου δικαιοσύνης, αλλά ο σημερινός Συντονιστής του Γραφείου Νομικής Κάλυψης του ΠαΣοΚ και εξέχον μέλος της ομάδας Καρχιμάκη. Συνωνυμία; Σατανική σύμπτωση; Πέρασε ένα 15πενθήμερο.

Τα βουτηγμένα στη σήψη ΜΜΕ δεν ανέφεραν ΤΙΠΟΤΑ !
Ωσάν το όνομα Κώστας Νταλιάνας να μην αναφέρεται καν στα έγγραφα!
Οι πολίτες κάνουν ...τους χαζούς και περιμένουν την απάντηση από το ΠαΣοΚ του Γιώργου Παπανδρέου που οψίμως ευαγγελίζεται την ...διαφάνεια.

Αλλά ...φευ!
Το ΠαΣοΚ ακολουθώντας την υποκριτική στάση των διπλών βιβλίων και των χρηματιστηριακών εταιρειών του κόμματος ,δεν απαντά!
Όπως δεν έχει απαντήσει ακόμα ,

Γιατί
και Για Ποιο λόγο ο μετέχων (το ...συμμετέχων είναι υπό δικαστική διερεύνηση) στα αμαρτωλά και λαδωμένα Διοικητικά Συμβούλια του ΟΤΕ κ. Παπακωνσταντίνου, εξακολουθεί να παρευρίσκεται...παρά τω Προέδρω! Είναι απορίας άξιο ότι ένα κόμμα ευαγγελίζεται την διαφάνεια, όταν σημερινά και μάλιστα στα υψηλά κλιμάκια του κόμματος και παρά τω Προέδρω, περιβάλλονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο από πυκνό πέπλοστελέχη του ερωτηματικών ως προς τα πεπραγμένα τους και την διαφάνεια τους .

O κ. Ροβέρτος Σπυρόπουλος, Διευθυντής του ΠαΣοΚ, τι λέει περί τούτων; Ο ίδιος ο κ. Γ. Παπανδρέου, που ακόμα δεν έχει δώσει πειστική απάντηση για τις σχέσεις του με τον κ. Τρεπεκλή, γνωρίζει τα ονόματα Νίκος, Θόδωρος, Σωκράτης και την διασύνδεση τους;
Γιατί είπαμε ... Οι πολίτες-για τους δικούς μας λόγους που... θα σας εκπλήξουν- κάνουμε τους χαζούς.
Δεν είμαστε!

Αυτό μόνο οι ..χαζοί δεν μπορούν να το κατανοήσουν!




Δεν υπάρχουν σχόλια: