Τρίτη, 7 Ιουλίου 2009

Μια μεγάλη επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ.

Η εξιχνίαση της υπόθεσης απαγωγής του εφοπλιστή κ. Π. Παναγόπουλου, και η σύλληψη των δραστών αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ. και αξίζουν συγχαρητηρίων όσοι συνεργάστηκαν γι’ αυτή.


Οι Έλληνες Αστυνομικοί με αυτοπειθαρχία, συντονισμό, γνώση, εμπειρία και ικανότητα λειτούργησαν αποτελεσματικά και εξάρθρωσαν μια επικίνδυνη εγκληματική ομάδα. Αυτή η επιτυχία ας είναι η απάντηση σε όσους «υπεύθυνους» πολιτικούς που με τον λόγο τους απαξιώνουν και μηδενίζουν το έργο της ΕΛ.ΑΣ. και τρομοκρατούν την Ελληνική κοινωνία καλλιεργώντας την ανασφάλεια.


Παραθέτουμε μηδενιστικές και εκφοβιστικές απόψεις της ηγετικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ με αφορμή την απαγωγή του κ. Π. Παναγόπουλου:


· «Απαγωγές, όπως αυτές που βλέπουμε στη χώρα μας τον τελευταίο καιρό, συναντιώνται μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες».

(Δηλώσεις Γ. Παπακωνσταντίνου προς τους πολιτικούς συντάκτες 12/01/2009)


· «Είχαμε άλλη μία απαγωγή. Η κυβέρνηση έχει, δυστυχώς, διαλύσει με τις πολιτικές της εδώ και πέντε χρόνια την Ελληνική Αστυνομία και έχει διαλύσει κάθε αίσθημα ασφάλειας, το οποίο ένιωθε ο Έλληνας πολίτης».

(Δηλώσεις Γ. Παπακωνσταντίνου προς τους πολιτικούς συντάκτες 13/01/2009)


· «Οι εικόνες όπως αυτές των απαγωγών το τελευταίο χρονικό διάστημα θυμίζουν εικόνες Λατινικής Αμερικής » ( Μ. Χρυσοχοΐδη στην Εφημερίδα Αξία 15/01/2009)


· «Ασφάλεια δεν υπάρχει για τον πολίτη, δεν υπάρχει Ελληνική Αστυνομία γιατί την πάτησε το τρένο της Δεξιάς».

( Δηλώσεις Χάρη Καστανίδη 14/01/2009 )


· «H Ελλάδα από μία ασφαλή χώρα έχει μετατραπεί σε μία χώρα όπου τα κρούσματα είναι πλέον πάρα πολύ συχνά και φαίνεται ότι κάποια πράγματα έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο της πολιτείας».

(Συνέντευξη Β. Παπανδρέου στο Ρ/Σ "9.84" και στο δημοσ/φο Γ. Λοβέρδο 13/01/2009)


· «Το τελευταίο διάστημα έχουμε και την αύξηση της εγκληματικότητας, είτε της συνήθους είτε κυρίως της βαριάς εγκληματικότητας… μια κατάσταση δηλαδή πάρα πολύ βαριά….Η χώρα αυτή τη στιγμή έχει μια εικόνα στο εξωτερικό πάρα πολύ άσχημη, αυτό πλήττει περαιτέρω την οικονομική της δυνατότητα. Οι δανειστές δηλαδή είναι σαφώς πιο επιφυλακτικοί και θα παίξουν πάνω σε αυτό».


(Συνέντευξη Γ. Φλωρίδη στο Ρ/Σ « ANT -1» και στον δημοσ/φο Μ. Τριανταφυλλόπουλο)


Δεν υπάρχουν σχόλια: