Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Κάποιοι συνεχίζουν να κοροϊδεύουν κάποιους !

Χθες συνεδρίασε το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠαΣοΚ υπό την προεδρία του κ. Γ. Παπανδρέου. Στην εισήγησή του ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ υποστήριξε για την υπόθεση SIEMENS ότι θέλει ...«διαφάνεια με κάθε κόστος και χωρίς καμία εξαίρεση».

Ισχυρίστηκε ότι «δείχνουμε την πολιτική βούληση (...!) να πάρουμε αποφάσεις, χωρίς εκπτώσεις. Αποφάσεις για όσους ενεπλάκησαν και για τα οικονομικά μας. Σε ό,τι με αφορά, μπροστά στο δημόσιο συμφέρον (...!), δεν υπάρχουν σύντροφοι, φίλοι, γνωστοί. Διαφάνεια για όλους».

Κάποιοι συνεχίζουν να κοροϊδεύουν κάποιους ! Και το κάνουν με περίσσεια θράσους! Γιατί τα έλεγε αυτά ενώ ο άλλοτε «στρατηγός» του ΠαΣοΚ κ. Θ. Τσουκάτος έχει ομολογήσει με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι το 1999 εισέπραξε για λογαριασμό του ΠαΣοΚ ένα εκατομμύριο μάρκα από την πολυεθνική SIEMENS, ενώ επιμένει ότι στο κόμμα τους τηρούσαν διπλά βιβλία ! Ομολογίες για τις οποίες στο ΠαΣοΚ ποιούν την νήσσαν ή πασχίζουν να τις απαξιώσουν.

Είναι ορατό πλέον ότι στο ΠαΣοΚ βρίσκονται σε απόλυτη αδυναμία να πουν την ΑΛΗΘΕΙΑ στους πολίτες.
Ισχυρίζεται ο κ. Παπανδρέου ότι: «Έγινε εσωτερική έρευνα και δεν διαπιστώθηκε το οτιδήποτε, σε ότι αφορά τις καταγγελίες από πλευράς του κ. Τσουκάτου. Είναι ξεκάθαρη η διαφάνεια με την οποία κάναμε την έρευνα».

Όμως τόσο το ...μπακαλοτέφτερο που παρουσίασαν ως ...επίσημα βιβλία ενός κόμματος που εισπράττει και ξοδεύει πακτωλό εκατομμυρίων, όσο και οι καταθέσεις στον ανακριτή των ευρισκόμενων μεταξύ ... «σφύρας και άκμονος» υπεύθυνων του ταμείου του ΠαΣοΚ, έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα λεγόμενα του κ. Παπανδρέου. Για ποια διαφάνεια μιλά o κ. Παπανδρέου; Την διαφάνεια των διπλών βιβλίων;

Όλη η αλήθεια κρύβεται μέσα στην ομολογία του κ. Τσουκάτου και συγκεκριμένα στο σημείο που λέει ότι: «Όποιος επικαλείται τα βιβλία και τα επίσημα στοιχεία το πράττει ΟΛΩΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΑ ( απευθυνόμενος προφανώς στον κ.Παπανδρέου) σταθμίζοντας πως η ομολογία της αλήθειας θα έχει μεγαλύτερο πολιτικό κόστος από την συντήρηση κατά συνθήκη ψεύδους»......

Γιατί το ΠαΣοΚ και ο κ. Παπανδρέου δεν προχωρούν σε αυτό που θα έκανε ο κάθε απλός πολίτης εάν ...ήταν θύμα συκοφαντίας από τον κ. Τσουκάτο, δηλαδή να τον έστελνε στην δικαιοσύνη κατηγορώντας τον ως κοινό συκοφάντη; Δεν είναι πολύ απλό;

Μήπως ο κ. Τσουκάτος (ένας εξαιρετικά ευφυής άνθρωπος) ξέρει πολλά και ...για πολλούς; Λέω...μήπως!
Μήπως εάν ανοίξει την ...«φαρέτρα του» τα στοιχειοθετημένα βέλη του θα φθάσουν στην ...αυλή του κ. Παπανδρέου; Λέω...μήπως !
Είναι λοιπόν εξαιρετικά θρασύ να μιλά ο κ. Παπανδρέου για ...«διαφάνεια με κάθε κόστος και χωρίς καμία εξαίρεση».

Είναι ΠΡΟΚΛΗΣΗ προς την νοημοσύνη των πολιτών να δηλώνει ο κ. Παπανδρέου ότι: «Σε ό,τι με αφορά, μπροστά στο δημόσιο συμφέρον, δεν υπάρχουν σύντροφοι, φίλοι, γνωστοί»,όταν ΥΠΑΡΧΕΙ η υπόθεση του μετέχοντος στα λαδωμένα Διοικητικά Συμβούλια του ΟΤΕ κ. Παπακωνσταντίνου (εδώ).

Όταν ΥΠΑΡΧΕΙ η ομολογία Μαυρίδη ότι ....λάδωνε τα Δ.Σ του ΟΤΕ,(εδώ), μέλος των οποίων ήταν ο μέχρι πρότινος οικονομικός σύμβουλος του κ. Παπανδρέου και σημερινός (μέσω του συστήματος της ....απόσυρσης) επικεφαλής των Ευρωβουλευτών του ΠαΣοΚ.

Είναι ΠΡΟΚΛΗΣΗ όταν ο παιδικός του φίλος και τέως συνεργάτης του κ. Τρεπεκλής, είναι εμπλεκόμενος στην αμαρτωλή και σκανδαλώδη υπογραφή του περιβόητου C4I.

Για ποια διαφάνεια μιλά λοιπόν ο κ. Παπανδρέου;

Δεν υπάρχουν σχόλια: