Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

«Όχι έργο, Όχι προτάσεις αλλά ανελέητη σκανδαλολογία και πολιτικός αριβισμός».

Λίγες ημέρες μετά τις ευρωεκλογές σας είχα αποκαλύψει τα επόμενα αντιπολιτευτικά βήματα που είχε αποφασίσει ο κ. Παπανδρέου (εδώ).
Κύριο χαρακτηριστικό τους ήταν το σύνθημα «
Όχι έργο, Όχι προτάσεις αλλά ανελέητη σκανδαλολογία και πολιτικός αριβισμός».

Το σκεπτικό που οδήγησε σ` αυτή την απόφαση τον
κ. Παπανδρέου και την πέριξ αυτού ηγετική ομάδα ήταν και πάλι πολιτικά λανθασμένο.

Δεν αντελήφθησαν και δεν αποκρυπτογράφησαν το SMS των ευρωεκλογών.Αυτά
τα αυτονόητα που οποιοσδήποτε πρωτοετής φοιτητής πολιτικών επιστημών γνωρίζει, στην Ιπποκράτους τα θεωρούν θεωρίες ...υψηλής κβαντοπολιτικής που αδυνατούν να καταλάβουν.

Θεώρησαν ότι η
ανέξοδη σκανδαλολογία των τελευταίων χρόνων ήταν αυτή που οδήγησε το ΠαΣοΚ σε «νίκη» στις ευρωεκλογές.
Τώρα πως θεωρούν ...«νίκη» ένα αποτέλεσμα που ανέδειξε ότι ένα κόμμα αντιπολίτευσης, άρα και
χωρίς κυβερνητικό κόστος, «κατάφερε» να δεχτεί ηχηρό εκλογικό χαστούκι από 850.000 ψηφοφόρους του ( τόσοι ήταν λιγότεροι οι ψήφοι του από τις εκλογές του 2007), αυτό ανάγετε μόνο στην σφαίρα του παραλόγου.

Δεν αντιλαμβάνονται ότι η ανέξοδη σκανδαλολογία έχει πάψει να είναι ΚΑΙ αφορολόγητη, αφού ο πολίτης πλέον την φορολογεί....
στην κάλπη.

Επενδύοντας λοιπόν στην αρρωστημένη αντίληψή τους περί σκανδαλολογίας, την περασμένη εβδομάδα ο βουλευτής και Γραμματέας του Τομέα Τεκμηρίωσης του ΠΑΣΟΚ, Γρηγόρης Νιώτης και oι βουλευτές Μάρκος Μπόλαρης, Γιώργος Πεταλωτής, Δημήτρης Τσιρώνης, Χρήστος Αηδόνης και Μιχάλης Καρχιμάκης, συνοδευόμενοι από το Συντονιστή του Γραφείου Νομικής Κάλυψης του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Νταϊλιάνα, κατέθεσαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών μηνυτήρια αναφορά,κατά του Διοικητή της Α.Τ.Ε., κ. Δ. Μηλιάκου.

Το πολιτικά
γελοίο της υπόθεσης εδράζεται σε δύο πυλώνες. Ο πρώτος είναι ότι ακριβώς την ΙΔΙΑ μηνυτήρια αναφορά είχαν καταθέσει και στις 2 Ιουλίου του 2007 και κατόπιν ενδελεχούς εισαγγελικής έρευνας, δεν διαπιστώθηκε καμία απολύτως παράβαση και η σχηματισθείσα ποινική δικογραφία τέθηκε κατά νόμο στο αρχείο.

Μάλιστα για το ίδιο θέμα ο Διοικητής της τράπεζας έχει δώσει τις απαντήσεις του στη
Διαρκή Επιτροπή της Βουλής, ρητά, πειστικά και τεκμηριωμένα και είχε παράσχει όλα τα στοιχεία για όλες τις επενδύσεις της, οι οποίες έγιναν με ομόφωνες αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων και των υπηρεσιών της.

Με την
επαναφορά της υπόθεσης στο ΠαΣοΚ επιδιώκουν να στρέψουν τα φώτα της δημοσιότητας από την SIEMENS και μέσω των γνωστών «δημοσιογραφικών» διαδρομών να προσπαθήσουν να αλλάξουν την ατζέντα.
Το έργο είναι
επαναλαμβανόμενο και συνάμα θλιβερό για την διαφάνεια στον πολιτικό στίβο και την Δημοκρατία.

Ο
δεύτερος πυλώνας πάνω στον οποίο εδράζεται το πολιτικά γελοίο της υπόθεσης είναι ότι στην μηνυτήρια αναφορά τους οι βουλευτές του ΠαΣοΚ θέτουν ως μάρτυρα κατηγορίας τον κ. Χρ. Καζαντζή , πρώην υποδιοικητή και υπεύθυνο της Αγροτικής ΑΧΕΠΕΥ.

Ο κ. Καζαντζής ο οποίος είχε κατηγορηθεί για
απιστία κατ’ εξακολούθηση στην υπόθεση Αλλαμάνη και είχε καταδικαστεί πρωτόδικα με ποινή δύο ετών.
Ο κ. Χρ. Καζαντζής ο οποίος είχε χαρακτηριστεί το ...«
ιππικό του Λάμπρου» ( Διοικητή της ΑΤΕ, πρώην ταμία του ΠαΣοΚ και εξπέρ στα θέματα ...χρηματοδότησης του κόμματος) την περίοδο του ...μεγάλου κόλπου του Χρηματιστηρίου.
Εκεί όπου οι «μακρυχέρηδες» της ΑΤΕ τζόγαραν τα χρήματα των αγροτών, καλλιεργούσαν ως άλλα «παπαγαλάκια» την αισιοδοξία, (όταν το Χρηματιστήριο
βούλιαζε και οι «εγκλωβισμένοι» έψαχναν για σανίδα σωτηρίας), και διαφήμιζαν ουσιαστικά το ...πράσινο «κόμμα του Χρηματιστηρίου»…

Ο κ. Χρ. Καζαντζής του οποίου το όνομα έχει εμπλακεί και στην υπόθεση της
Ζangas και ο οποίος στην Αγροτική ΑΧΕΠΕΥ ( της οποίας είπαμε ήταν υπεύθυνος) είχε και τον πρώην συνεργάτη και ερωτικό σύντροφο της γνωστής κυρίας Μπουρμπούλια του παραδικαστικού κυκλώματος, κ. Σ. Κουμεντάκη.

Ο κ. Χρ. Καζαντζής λοιπόν τον οποίο προσδιορίζουν
ως μάρτυρα κατηγορίας από το ΠαΣοΚ, είναι ΣΗΜΕΡΑ υπόδικος και με απαγόρευση εξόδου από την χώρα αφού είναι μεταξύ των εμπλεκομένων στην υπόθεση της SIEMENS.

Πες μου τον ....μάρτυρά σου να σου πω ποιος είσαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: