Κυριακή 2 Αυγούστου 2009

Ο Γιώργος βρήκε το αντίδοτο


Η σπουδή της Κυβέρνησης να ενοχοποιήσει τον Γιώργο για διασπορά πανικού στην ελληνική κοινωνία, αναφορικά με το ενδεχόμενο να πεθάνουν οι μισοί Έλληνες από τη γουρουνογρίπη, γύρισε μπούμερανγκ εις βάρος της.

Και εις βάρος όλων ημών, που δεν έχουμε κατανοήσει ακόμη πόσο τεράστιο πολιτικό μέγεθος βρίσκεται κρυμμένο πίσω από αυτή τη συμπαθητική φυσιογνωμία που αυτοπαρουσιάζεται ως αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, δυσκολεύεται να αρθρώσει φράση στα ελληνικά, πέφτει από τα ποδήλατα και κοντεύει να πνιγεί στη θάλασσα, κάνοντας κανό.

Ο Jeffry βρήκε το αποτελεσματικότερο εμβόλιο κατά του ιού της νέας γρίπης. Πρώτος εκείνος, και άφησε χαζούς τους επιστήμονες σε όλο τον κόσμο που κοντεύουν να σκίσουν τα πτυχία τους. Θα το ανακοινώσει επισήμως στην ομιλία του στα εγκαίνια της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, και δεν είναι άλλο από την... πράσινη ανάπτυξη! Αυτή είναι το αντίδοτο και κατά της νέας γρίπης!
Μην γελάτε...
Θυμηθείτε πόσοι μήνες χρειάστηκαν προκειμένου να καταλάβει ο Γιώργος ότι η οικονομική κρίση ήταν παγκόσμια, αφορούσε κάθε σύγχρονο κράτος και δεν την προκάλεσε ο Αλογοσκούφης.

Από τη στιγμή που πείστηκε ότι έτσι έχουν τα πράγματα, βρήκε και τη λύση:
Πράσινη ανάπτυξη.
Το ίδιο θα κάνει και τώρα, που οι επιστήμονες του λένε ότι η πανδημία αφορά το σύνολο της ανθρωπότητας.
Και πάλι η πράσινη ανάπτυξη είναι η απάντηση.
Η λύση.
Το εμβόλιο.
Βοήθειά μας...


Δεν υπάρχουν σχόλια: