Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Δεύτερη ανάγνωση στη στάση του ΠΑΣΟΚ για τον ιό της γρίπης

Πολύ περίεργη στάση τηρεί το ΠΑΣΟΚ στο θέμα του ιού της γρίπης, γεγονός που έχει προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον του Καραμανλή για το τι κρύβεται πίσω από τις κινδυνολογικές δηλώσεις του Παπανδρέου και του Παπακωνσταντίνου.

Ακούγεται έντονα ότι τον τελευταίο μήνα μπαινοβγαίνουν στην Ιπποκράτους εκπρόσωποι φαρμακευτικών εταιρειών και φαρμακοβιομηχανιών ενώ συναντήσεις με μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιούν τα αφεντικά τους σε κότερα και νησιά.

Δεν είναι γνωστό ποιος έχει συναντηθεί με ποιον, είναι όμως γνωστό ότι το κόστος των μαζικών εμβολιασμών και των μέτρων που θα ληφθούν για αντιμετώπιση του ενδεχόμενου πανδημίας έστω και ήπιας μορφής, υπερβαίνει τα 3 δισεκατομμύρια ευρώ.

Η πίτα λοιπόν είναι μεγάλη και στο ΠΑΣΟΚ έχουν μάθει να ... παίζουν μπάλα σε τέτοια γήπεδα.

Προς το παρόν ο Καραμανλής περιορίζεται στο να καταγγείλει τον Παπανδρέου για μικροκομματικές σκοπιμότητες αλλά η στάση αυτή μπορεί να μεταβληθεί αν τα πράγματα ... αγριέψουν κι άλλο.


Ήδη ο Παπακωνσταντίνου προσπαθεί να ρίξει λάδι στη φωτιά λέγοντας ότι από πληροφορίες έμαθε πως η κυβέρνηση θα ενημερώσει τα κόμματα για ... κάποιο σχέδιο δράσης που έχει ενώ ο Καραμανλής την περασμένη Παρασκευή στην απαντητική του επιστολή στον Παπανδρέου ανέφερε συγκεκριμένα:


«Το Σχέδιο Δράσης το οποίο είναι έτοιμο από το 2005 και προσαρμόζεται ανάλογα με τις εξελίξεις θα επικυρωθεί από τη διϋπουργική επιτροπή την ερχόμενη εβδομάδα (σς δηλαδή, αυτή την εβδομάδα) και θα σας δοθεί αμέσως». Επομένως, δεν τίθεται ζήτημα ... πληροφοριών αλλά έγγραφής διαβεβαίωσης του ίδιου του Καραμανλή στον Παπανδρέου.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: