Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

Κάτι τρέχει» με την τρομοκρατία!

Εξελίξεις στο θέμα της εξάρθρωσης των πυρήνων τρομοκρατίας που εμφανίστηκαν στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες, αναμένουν οι αρμόδιες αρχές, καθώς και ξένες πρεσβείες.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες που διεξάγονται τις τελευταίες εβδομάδες έχουν οδηγήσει σε κάποια πρώτα αποτελέσματα, που μπορούν να χαρακτηριστούν «αξιοποιήσιμα».

Παράγοντες του χώρου μάλιστα, δεν θεωρούν τυχαίο το περιστατικό που συνέβη πρόσφατα στις φυλακές Κορυδαλλού και αποκαλύπτει... από σπόντα σήμερα η «Ελευθεροτυπία».

Τα καταδικασθέντα μέλη της «17 Νοέμβρη» συνεπλάκησαν, εκτοξεύοντας αλληλοκατηγορίες για «ρουφιάνους». Το προηγούμενο διάστημα είχαν δημοσιευτεί στον Τύπο εκτιμήσεις και πληροφορίες για συγκοινωνούντα δοχεία μεταξύ της «17 Νοέμβρη» και της «Σέχτα Επαναστατών», κάτι που υπονοούσε ότι οι Γιωτόπουλος, Κουφοντίνας και Ξηρός γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα.

Η σύγκρουση μεταξύ των πρώην «συντρόφων» και η επιστολή Γιωτόπουλου στην «Ελευθεροτυπία» περί «σχεδίου μυστικών υπηρεσιών» εις βάρος τους, επιβεβαιώνει ότι υπάρχει κινητικότητα.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: