Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

Ακόμη περιμένουμε απάντηση κύριε Γιωργάκη Παπακωνσταντίνου

Είναι απίστευτος, έτσι;

Ήταν μέλος του Δοικητικού Συμβουλίου του ΟΤΕ μέλος του Δ.Σ. και δεν ήξερε τίποτε ο κοκοβιός. Επίσης, εντελώς συμπτωματικά, είχε "ξεχάσει" να το γράψει και στο βιογραφικό του (εγώ δεν ξέρω τίποτε, πέρναγα απέξω, είδα φώς και μπήκα).

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 19-1-2003

" …… το τελευταίο εικοσαήμερο διαδραματίζονται σκηνές απείρου κάλλους στον OTE, όπου οι εθνικοί προμηθευτές και ο πανίσχυρος μηχανισμός που διαθέτουν (πολιτικός και υπηρεσιακός) συνάπτουν ακόμα προγραμματικές συμφωνίες, επεκτείνοντας παλαιότερες ή «καπαρώνοντας» προμήθειες υλικών που κανονικά θα έπρεπε να δημοπρατηθούν εντός του τρέχοντος έτους.
Για όλους αυτούς το καθεστώς των απευθείας αναθέσεων και των προγραμματικών συμφωνιών συνεχίζεται κανονικά από τον ιδιωτικό OTE. Oι υπηρεσίες το γράφουν προκλητικά!
Tο προϋπολογισθέν τίμημα της πέμπτης εκτελεστής παραγγελίας προς την Intracom είχε οριστεί στα 120,8 εκατ. ευρώ, όμως αυτό στην πορεία έγινε 222,8 εκατ. ευρώ!

Ήτοι, 185% του προϋπολογισθέντος, έτσι για να ωχριούν και οι εργολαβικές υπερβάσεις!
Mε έναν λόγο αθόρυβα, και μεθοδικά κάποιοι φρόντισαν ο OTE να δεσμευτεί (βάσει προγραμματικής συμφωνίας) έναντι της Intracom για πρόσθετες παραγγελίες υλικών αξίας 34,7 δισ. δρχ., που θα γίνουν το 2003, αλλά κλείστηκαν ως «ουρές» των προγραμματικών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του OTE Eλευθέριος Aντωνακόπουλος εξουσιοδότησε δύο γενικούς διευθυντές να κλείσουν τους λογαριασμούς με τις προγραμματικές.
Πρόκειται για τους κ. Xρήστο Mαλαπάνη γενικός διευθυντή Περιφερειών και Tεχνικών Θεμάτων και Γ. Γεωργίτση γενικό διευθυντή Προμηθειών του Oμίλου. Kαι πράγματι, οι εντολοδόχοι φαίνεται ότι έκλεισαν τις προγραμματικές με «καπέλο» που αγγίζει και τα 140 εκατ. ευρώ χωρίς να είναι γνωστό γιατί ο πρόεδρος του OTE έδωσε μια τέτοια εξουσιοδότηση και ποιο όργανο ενέκρινε αυτές τις «δωρεές» που προβλέπουν μικρότερο υπόλοιπο και για τη Siemens (10 εκατ. ευρώ)."



ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ; ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΡΗ, ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ, ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ.
(όχι τίποτε άλλο, αλλά για να γελάσουμε, που λέει ο αργόστροφος αρχηγός σου ότι δεν χρωστάει σε κανένα).
Από Δεξί Εξτρέμ


Δεν υπάρχουν σχόλια: