Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Ο Τσουκάτος λέει την αλήθεια ενώ η ηγετική ομάδα του Πασόκ ψεύδεται!

Ο δικηγόρος του κ. Θεόδωρου Τσουκάτου, Διονύσης Γκούσκος, σε συνέντευξη που έδωσε στον Alpha 9,89, τόνισε πως «αν τα χρήματα δεν έχουν πάει στο ταμείο, στον προορισμό τους, ο Τσουκάτος είναι κλέφτης. Εγώ ανέλαβα την υπεράσπιση του πειθόμενος από τα γεγονότα ότι ο Τσουκάτος δεν είναι κλέφτης».
Επίσης υποστήριξε πως οι εγγραφές του εγγράφου(του γνωστού μπακαλόχαρτου) που έδωσε χθες στη δημοσιότητα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «ομολογούν την αλήθεια του ισχυρισμού Τσουκάτου διότι οι εγγραφές του είναι εικονικές».
«Από τον Ιανουάριο μέχρι τον Ιούνιο που εξελίσσεται το μάξιμουμ της προεκλογικής εκστρατείας για τις εκλογές και της οικονομικής εκστρατείας για την συλλογή χρημάτων, είναι η κορύφωση των χρηματικών εισφορών και δεν υπάρχει ούτε μια εγγραφή. Το 6μηνο αυτό δεν έχει εγγραφεί ούτε ένα ευρώ, μια δραχμή τότε. Όταν πρέπει να κάνουν τον ισολογισμό του έτους, τις εορτές των Χριστουγέννων πετάνε ξεκάρφωτα, όταν κανείς δεν ζητά και δεν λειτουργεί καν η οικονομική επιτροπή εκλογικής ενίσχυσης εγγραφούν 400 εκατ. Αυτά ενεγράφησαν διότι έπρεπε να γίνουν εικονικές εγγραφές και να κλείσει ο ισολογισμός του έτους».

Σημείωση: παρατηρείστε ότι όλα αυτά περνάνε στο ντούκου στα πασοκικά ΜΜΕ. Σκεφτείτε τι θα γινόταν έτσι και παρουσίαζε ψευτομπακαλόχαρτα ο Αντώναρος. 10 μέρες θα τον διαπόμπευαν στα δελτία τους. Τώρα …… δε βαριέσαι! Μια αναφορά κι’ αυτή με το ζόρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: