Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

AEK: Ογκαράρου ή Γκριν


Η μεταγραφή του δεξιού μπακ αποτελεί προτεραιότητα στην ΑΕΚ με τους Ογκαράρου και Γκριν να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας.

Στην ΑΕΚ θέλουν να τελειώσει άμεσα το θέμα του δεξιού αμυντικού και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Οι Ογκαράρου και Γκριν βρίσκονται σε πρώτο πλάνο χωρίς, ωστόσο, να αποκλείεται το σενάριο έκπληξης με όνομα από τη Λατινική Αμερική.


Ο πρώτος περιμένει να μείνει ελεύθερος από τον Άγιαξ ώστε να ανοίξει ο δρόμος για τη μεταγραφή του στην "Ένωση" ενώ για τον 27χρονο Ολλανδό που βρίσκεται χωρίς ομάδα μετά την αποχώρηση του από τη Φέγενορντ, κινείται η Κατάνια.


Στο μεταξύ, υπάρχει και η περίπτωση του 21χρονου δεξιού μπακ, Ζενίσον, ο οποίος δοκιμάζεται τις τελευταίες ημέρες στους Θρακομακεδόνες. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, μάλιστα, σκέφτεται να πάρει μαζί του στο Ζέεφελντ το νεαρό Βραζιλιάνο ώστε να βγάλει ολοκληρωμένη άποψη για τις δυνατότητες του.


Στο μεταξύ, τη Δευτέρα αναμένεται να γυρίσουν στις προπονήσεις της ΑΕΚ οι Τζιμπούρ, Μαϊστόροβιτς και Ρίκκα, οι οποίοι είχαν εξασφαλίσει περισσότερες ημέρες άδειας λόγω των υποχρεώσεων με τις εθνικές ομάδες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: