Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Η Siemens και η Intracom έριξαν το Μητσοτάκη! Το ξεχάσατε;

Τα δημοσιεύματα, τα έγγραφα και τις λοιπές αποκλειστικότητες του «Πρώτου Ψέμματος» διαψεύδει κατηγορηματικά ο ίδιος ο Μητσοτάκης ο οποίος μίλησε για βλακώδη προβοκάτσια:

«Είναι προφανές ότι βρισκόμαστε προ αθλίας αλλά και βλακώδους προβοκάτσιας η οποία επιχειρεί μια εβδομάδα προ των εκλογών να επαναφέρει θέμα που από μηνών έχει απολύτως διευκρινιστεί. Η πληροφορία που αναφέρεται είναι εξ ολοκλήρου ανακριβής και κατασκευασμένη, αντιγράφει δε δημοσίευμα του περασμένου Δεκεμβρίου το οποίο απαντήθηκε πλήρως. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν διοχετεύτηκε ούτε ένα μάρκο από την Siemens μέσω της Mayo στα ταμεία της Νέας Δημοκρατίας και γενικότερα η Νέα Δημοκρατία ουδεμία ενίσχυση πήρε από την Siemens.

Άλλωστε είναι γνωστό σε όλους ότι οι σχέσεις τη Νέας Δημοκρατίας με την Siemens ήταν κακές. Η κυβέρνηση μας ανετράπη πρόωρα διότι αρνήθηκε να εγκρίνει σύμβαση του ΟΤΕ η οποία ενδιέφερε κατά το ήμισυ την Siemens και την Intracom. Δεν μπορώ να αποδείξω ότι η Siemens συνέργησε στην ανατροπή της Νέας Δημοκρατίας. Βέβαιο όμως είναι ότι ωφελήθηκε από την ανατροπή μας εξίσου με την Intracom του κ. Κόκκαλη δεδομένου ότι το ΠΑΣΟΚ έσπευσε να εγκρίνει την προμήθεια αμέσως μετά τις εκλογές του 1993 και μάλιστα με βελτιωμένους όρους.»

exastal

Δεν υπάρχουν σχόλια: