Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

H κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ

By Factorx


_____________________________________________________________________________________________
Την συμμετοχή των πολιτών στις ευρωεκλογές ζήτησε ο Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας σήμερα στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κινήματος. Χαρακτηρίζοντας και πάλι τις ευρωεκλογές δημοψήφισμα επανέλαβε το δίλημμα «ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε» και τόνισε ότι «την Κυριακή ούτε μια ψήφος μην πάει χαμένη».


Εξαπέλυσε επίσης επίθεση στην κυβέρνηση για την υπόθεση Siemens λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η κυβέρνηση άνοιξε αεροδρόμια για να κλείσει στόματα» και «πανικόβλητη συλλαμβάνει γυναικόπαιδα».


Δήλωσε τέλος αποφασισμένος να συγκρουστεί «με τα μεγάλα συμφέροντα και με τη διαφθορά», κάνοντας επιπλέον λόγο για «κυβέρνηση της απογραφής και της παραγραφής» η οποία βύθισε την Ελλάδα σε οικονομική και θεσμική κρίση, καθώς και κρίση αξιών.


πηγή:

Παρατήρηση δική μας:Αξίζει να τονίσουμε ότι η συμμετοχή του κόσμου, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, δεν κρίνεται ικανοποιητική. Μάλιστα η φωτογραφία είναι τραβηγμένη δίπλα στην εξέδρα του ομιλητή, που σε όλες τις συγκεντρώσεις υπάρχει μεγάλος συνωστισμός και είναι "ο ένας πάνω στον άλλο"!

Δεν υπάρχουν σχόλια: