Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2009

Πατριδογνωσία (του κόμματος των λουομένων)

By Factorx


________________________________________________________________________________________________
Κέρδισε ο Γιώργος εκλογές. Έστω και ευρωεκλογές. Τι μένει τώρα; Να ζωντανέψει ο μαρμαρωμένος βασιλιάς και να πάρουμε την Πόλη.


Στη ΝΔ κατάφεραν (περί κατορθώματος πρόκειται) να χάσουν απ’ το Γιώργο και νομίζουν ότι είναι γραμματοκιβώτια. Όλο μηνύματα λαμβάνουν.


Αφού σκέφτηκα πάνω στη αναμπουμπούλα να τους στείλω κανα δυο λογαριασμούς που έχω απλήρωτους.


Βεβαίως, για να κερδίσει ο Γιώργος χρειάστηκε να πέσουν οι εκλογές τριήμερο, να σαμποτάρει τον Καραμανλή η Ντόρα, να μπει η Γιαννάκου επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΝΔ και τα παιδιά του Καράμπελα στην φυλακή, να μην συγκεντρώσουν 70% ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, να έχει μίνι καύσωνα και να μην μιλιούνται ο Τσίπρας με τον Αλαβάνο.


Την επόμενη φορά που θα συμβούν όλα αυτά, μαζεμένα, οι ΗΠΑ θα έχουν πρόεδρο με κελεμπία.


_______________________________________________________________________________________________
Πήγαν να τον τρελάνουν οι γκαλοπατζήδες το Γιώργο. Του έδιναν στα exit poll 7% διαφορά και ήθελε να φιλήσει μέχρι το Βενιζέλο.


Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε ήδη διαλυθεί, αλλά δεν συγκέντρωσε 6% για να πάρουν από 3%, που εξασφαλίζει εκλογή, Τσίπρας και Αλαβάνος.


Παιδιά , μιλάω σοβαρά, άλλα μια φορά ακόμα να κάνει τέτοιες δηλώσεις ο Πάγκαλος, θα ψηφίσει ΝΔ μέχρι και το ΚΚΕ μ-λ, για να μην βγει το ΠΑΣΟΚ.


Υπάρχουν δυο νέες δημοκρατίες είπε χθες ο Κυριάκος. Εννοούσε ότι η μία είναι των ηλιθίων (που τον ανέχονται) και η άλλη των τιμολογίων.


Υπήρχε και μια τρίτη, των αριστερών ψαλτών μοναστηρίων, αλλά αυτή έφυγε νωρίς με τον Ριρή. Μια τέταρτη, των κουμπάρων, διαλύθηκε εγκαίρως για να μην πάνε όλοι μαζί φυλακή.


Ό, τι και να λέει πάντως ο Κυριάκος, Ούτε η Μεγαλόχαρη δεν μπορεί να κάνει τίποτα πλέον, όπως γράφαμε πριν από καιρό. Λίγες ώρες μετά τις βαρυσήμαντες δηλώσεις του Κυριάκου συνελήφθηκε και ο Δ. Δενδρινός για την Μήζενς. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου η πρώην σύζυγος του Κυριάκου Μαρέβα, είχε αγοράσει μια μεγάλη έκταση στην Τήνο από κοινού με τον Χριστοφοράκο και τον Δενδρινό και μια off shore εταιρεία με έδρα τον Άγιο Βικέντιο!


Σας το έχω πει ότι η Ντόρα είναι πανέξυπνη. Μόνο αυτή θα κατάφερνε από βασικός διεκδικητής της ηγεσίας της ΝΔ να την στραβοκοιτάνε τώρα όλοι για το σήμα του Καράμπελα.


«Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ πουλάει… γαλάζιους μετανάστες». Φοβερός τίτλος στο χθεσινό ΕΘΝΟΣ.


Την άποψη πως δεν υπάρχει ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε χθες ο Νίκος Χουντής. Φυσικά, και οι λαγοί γεννάνε σοκολατένια αυγά κάθε Πάσχα.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πολυ ενδιαφερον το κειμενο κ η φωτογραφια ακομη περισοτερο κ εις ανωτερα.....