Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

Η "σκοπιμότητα" της πρότασης για νέο κόμμα από τον Μανώλη

Μετά τις ευρωεκλογές ο Γιάννης Μανώλης άρχισε να ζητά την διάλυση της Ν.Δ. και την δημιουργία ενός νέου κεντροδεξιού κόμματος.

Για πρώτη φορά το είπε την Τετάρτη στον 9.84 και το επανέλαβε σήμερα στην Real News.

Στη Ρηγίλλης αποδίδουν τα όσα λέει ο Μανώλης στο γεγονός ότι επιδιώκει να βρίσκεται συνεχώς στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας.

Φυσικά, υπάρχουν και εκείνοι που σκέφτονται πιο πονηρά. Όπως, λένε, με βάση τα εκλογικά ποσοστά η Ν.Δ. στην Αργολίδα (όπως σε όλες τις τριεδρικές περιφέρειες) δεν εκλέγει βουλευτή. Την έδρα θα την πάρει ο ΛΑ.Ο.Σ. Οπότε, ο Μανώλης, έχει αρχίσει να κάνει διάφορες σκέψεις!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παρά την προειδοποίηση της Ρηγίλλης ο Γιάννης Μανώλης εμμένει στην ουσία της πρότασης που κατέθεσε για την συνεργασία Ν.Δ. - ΛΑ.Ο.Σ. Πριν από λίγη ώρα ο βουλευτής Αργολίδας μιλώντας στον 9.84 και απαντώντας στα όσα του διαμηνύονται από τη Ρηγίλλης, τόνισε ότι έπρεπε να γίνει διάλογος μετά από μια ήττα με τόσο χαμηλά ποσοστά. «Αναλαμβάνω το κόστος της πρότασης μου. Αν εμείς είμαστε το πρόβλημα μπορούμε να τους απαλλάξουμε», τόνισε χαρακτηριστικά.
Και κατέληξε: «Βασική αρχή είναι να επαναφέρουμε την ηθική. Όποιος έχει εμπλακεί με οποιοδήποτε τρόπο σε σκάνδαλα να φύγει». Υποθέτουμε ότι όταν ο Μανώλης αναφέρεται στην ανάγκη διαλόγου, που θα συζητηθούν τα αίτια της ήττας, θα κάνει και μια αυτοκριτική για τα προβλήματα που έχει προκαλέσει ο ίδιος κατά καιρούς στη κυβέρνηση με τις δηλώσεις του.