Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Η Θεσσαλονίκη του " γύρισε " την πλάτη!

Σε προεκλογικό ναυάγιο εξελίχθηκε η χθεσινή ανοιχτή συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη, με ομιλητή τον Γιώργο Παπανδρέου.
Οι ελπίδες της ηγεσίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη διοργάνωση μιας μεγαλειώδους προεκλογικής συγκέντρωσης στην Πλατεία Αριστοτέλους "βούλιαξαν" στα νερά του Θερμαϊκού, καθώς η συντριπτική πλειονότητα των κατοίκων της Θεσσαλονίκης δεν προσήλθε στην ομιλία του Γ. Παπανδρέου, ο οποίος μίλησε ενώπιον φτωχού σε συμμετοχή και υποτονικού σε παλμό ακροατηρίου.
Στην ομιλία του, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, ενώ απέδωσε προσωπική ευθύνη στον Κώστα Καραμανλή για τα κρούσματα αδιαφάνειας και διαφθοράς στο δημόσιο βίο, κάνοντας λόγο για σκάνδαλα Siemens και Βατοπεδίου.
Ο κ. Παπανδρέου έθεσε εκ νέου το δίλημμα "ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε", απευθύνοντας έκκληση στους ψηφοφόρους να μην απέχουν από τις κάλπες την Κυριακή, αλλά να προσέλθουν μαζικά και να αποδοκιμάσουν με την ψήφο τους την κυβερνητική πολιτική.
Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν συμφέροντα τα οποία εκφράζουν το σημερινό κατεστημένο και πολεμούν με όλες τους τις δυνάμεις το ΠΑΣΟΚ.
Στην ομιλία του έκανε και ειδική αναφορά στους ψηφοφόρους της Ν.Δ., καλώντας τους να συμβάλουν στον αγώνα του ΠΑΣΟΚ.
_______________________________

Κάλεσε τους ψηφοφόρους της Ν.Δ. να ψηφίσουν ...ΠΑΣΟΚ
Ρε, δεν είμαστε καλά.!!!
Και επειδή κ. Παπανδρέου η ...καραμέλα του Βατοπεδίου και της Βιστωνίδας πρέπει κάποτε να τελειώνει, πάρτε μια γεύση από την ανάρτηση που προηγήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: