Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

«Γάμος» ΠΑΣΟΚ-Οικολόγων,με «κουμπάρο» τον Αλαφούζο!



Η επικείμενη ευρεία επικράτηση του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου, αναμένεται να αποτελέσει την απαρχή εξελίξεων στο πολιτικό σκηνικό, καθώς και στο πεδίο των εκδοτικών και επιχειρηματικών συμφερόντων. Σύμφωνα με πληροφορίες του «parapolitika.gr» είναι οριστική και αμετάκλητη η απόφαση του Αριστείδη Αλαφούζου να στηρίξει την αναρρίχηση του Γιώργου Παπανδρέου στην εξουσία.


Στο πλαίσιο αυτό, ο Όμιλος Αλαφούζου ψιθυρίζεται ότι είναι ο «κουμπάρος» στον επιδιωκόμενο γάμο του ΠΑΣΟΚ με τους Οικολόγους του Μιχάλη Τρεμόπουλου, που είτε θα συνεργαστούν με το Κίνημα πριν από τις επόμενες βουλευτικές εκλογές, όπως ορίζει ο εκλογικός νόμος για τους συνασπισμούς κομμάτων, είτε θα απορροφηθούν ως συνιστώσα. Στη δεύτερη περίπτωση, αναμένεται να διαφοροποιηθεί η ονομασία του ΠΑΣΟΚ σε Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Οικολογικό Κίνημα, όπως έχει αφήσει ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου να εννοηθεί, με πρόσφατες συνεντεύξεις του στον Τύπο.


Χαρακτηριστικό της ολόθερμης στήριξης του Ομίλου Αλαφούζου προσωπικά στον Γιώργο Παπανδρέου, είναι η προβολή της επίσκεψης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ σήμερα το πρωί στα καμένα της Πάρνηθας, καθώς και η εμφάνισή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του «ΣΚΑΪ», με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος, χωρίς αντίλογο από την Κυβέρνηση!


Δεν υπάρχουν σχόλια: