Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Θ. Ρουσόπουλος: "Δεν θα είμαι υποψήφιος"

rousopoulosphoto.jpg

Δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές ο Θόδωρος Ρουσόπουλος.

Το ανακοίνωσε πριν από λίγο.

Το προηγούμενο Σάββατο η εφημερίδα «Καρφί» είχε αποκαλυπτικό παρασκήνιο, στο οποίο ανέφερε ότι ο πρώην υπουργός σκεφτόταν να εγκαταλείψει την πολιτική.

Τη Δευτέρα υπήρξαν διαρροές από το περιβάλλον Ρουσόπουλου, που διέψευδαν το σχετικό δημοσίευμα. Τελικά, πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό ότι δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.

Πληροφορίες του parapolitika.gr αναφέρουν ότι ο Καραμανλής ήταν εκείνος που έδειξε την πόρτα της εξόδου στον πρώην συνεργάτη του. Κάπως, έτσι τελειώνει άδοξα η πολιτική καριέρα του πάλαι ποτέ πανίσχυρου υπουργού της Ν.Δ. Αναμενόμενη εξέλιξη για όσους γνωρίζουν το παρασκήνιο.


Αναλυτικά η επιστολή του κ. Ρουσόπουλου:


«Αγαπητέ πρόεδρε,


με αυτή την επιστολή σου γνωστοποιώ την απόφασή μου να μην διεκδικήσω θέση στο ψηφοδέλτιο του κόμματός μας, στις επόμενες εκλογές,όποτε αυτές και αν γίνουν. Με ενδιέφερε η συμμετοχή μου, δεν το κρύβω. Δεν με ενδιαφέρει πια.»

Οι συνθήκες ισοπέδωσης που επικρατούν στο πολιτικό σκηνικό, δεν μου επιτρέπουν να υπερασπιστώ τον εαυτό μου από την συκοφαντία, είτε αυτή προέρχεται από αντιπάλους, είτε δυστυχώς από φίλους.

Θα συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις να στηρίζω το έργο της κυβέρνησης.» Σε άλλο σημείο ο κ. Ρουσόπουλος τονίζει ότι «εισήλθα στην πολιτική επιτυχημένος επαγγελματίας και αξιοπρεπής, αξιοπρεπής αποχωρώ. Καμία πικρία για πρόσωπα. Σε ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανες. Προσπάθησα πάντοτε να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις μου με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, πιστεύω ότι από τη θέση μου συνέβαλα -έστω και στο ελάχιστο- στις νικηφόρες εκλογές του 2004 και του 2007.»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

και ειχαμε μια στεναχωρια αν θα ειναι υποψηφιος στα τσακιδια κατι τετοιοι ψευτες κ υποκριτες πρεπει να ειναι στο περιθωριο γιατι μονο κακο κανουν Υ.Γ. Ζωδιακο ετος ΟΧΙΑ!!!