Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Πετάγονται απο τό ΠΑΣΟΚ σάν τα κοκοράκια, καί κάνουν δηλώσεις....

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος υπογράμμισε: «Δεν εξυπηρετεί σε τίποτα την υπόθεση να χάνουμε το δάσος για το δέντρο», σημειώνοντας πως έχει σημασία όσοι έχουν υποπέσει σε παράνομες πράξεις, να υποστούν τις συνέπειες.
«Είναι θέμα της Δικαιοσύνης, την οποία δεν σχολιάζουμε ποτέ» απάντησε δε, ερωτηθείς για τη διαφυγή των στελεχών που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση Siemens.

Σημείωσε ωστόσο ότι, όπως είπε και πρωθυπουργός, ο εν λόγω φυγόδικος (ο κ. Καραβέλας) είναι ύποπτος για πράξεις που έγιναν κατά τη διακυβέρνηση της χώρας από το ΠΑΣΟΚ. Εκείνη την περίοδο, είπε, έγιναν οι μεγάλες αναθέσεις με αμφισβητήσιμους όρους και συμφωνίες με όρους συζητήσιμους.

«Η κυβέρνηση δεν έχει κανένα λόγο, κανένα κίνητρο να παρεμποδίσει, να διευκολύνει τις κινήσεις του εν λόγω προσώπου» τόνισε και, αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ, συμπλήρωσε πως πρέπει «να αναρωτηθούν αυτοί που σπέρνουν διάφορες πληροφορίες, τι έχουν να κρύψουν οι ίδιοι».
«Καλά θα κάνει» κατέληξε, αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ, «να αφήσει τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της και να μην πετάγεται ο ένας μετά τον άλλον εκπρόσωπός του σαν το κοκοράκι να εκτοξεύει διάφορες κατηγορίες».

Σε ό,τι αφορά το γεγονός ότι ήταν στον ΟΤΕ ο Χ. Καραβέλας και την περίοδο ’90-’93, ο κ. Αντώναρος απάντησε πως δεν γνωρίζει πότε ήταν και, παραπέμποντας στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, σημείωσε ότι εκείνη την περίοδο δεν συνήφθησαν συμφωνίες.
«Αντιθέτως, οι συμφωνίες έγιναν, μόλις έγινε κυβερνητική αλλαγή, στο τέλος του ’93 στην Ελλάδα. Συμφωνίες, τις οποίες η τότε κυβέρνηση δεν θέλησε να κάνει, τις έκανε η καινούργια κυβέρνηση του Α. Παπανδρέου μόλις ήρθε στην εξουσία. Αυτά τα στοιχεία είναι πέρα από αμφισβήτηση» τόνισε και μετά από επόμενη ερώτηση υπενθύμισε πως οι αποφάσεις για ψηφιακά κέντρα και τα Ολυμπιακά έργα ελήφθησαν επί ΠΑΣΟΚ, ενώ η σημερινή κυβέρνηση παρέλαβε κατάσταση κυκεώνα και έκανε επαναδιαπραγμάτευση.http://www.e-tipos.com/newsitem?id=93013
ΥΓ Στη φωτό ένας κόκορας (αλανιάρης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: