Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Μπράβο στους δικαστές για την αντίδραση τους!

Μια υπόθεση κάνω:

Αν, λέω αν, έφευγε και η υπόλοιπη οικογένεια του Καραβέλα στο εξωτερικό, τί θα λέγανε σήμερα όλοι αυτοί οι λαλίστατοι ΚΗΝΣΟΡΕΣ που -ενώ δεν ξέρουν την δικογραφία- εξαπολύουν μύδρους κατά του ανακριτή Ζαγοριανού;

Ο κάθε αληταράς βγαίνει σήμερα και λέει ό,τι τον βολεύει, ανεξάρτητα από την πραγματική διάσταση των γεγονότων.
Στην Μπανανία που ζούμε, όλα είναι δυνατά!

Είχα έναν μίνι διάλογο, χθες, με το αγαπημένο μου τρωκτικό και σήμερα, φευ, τα πράγματα πήραν την θέση τους.

Οι καλοί φίλοι έχοντας την κοινή λογική μέσα τους και την τάση να επικρατεί το ηθικό από το νόμιμο, μου παρατήρησαν ότι στο σκληρό κείμενο μου για την οικογένεια αυτουνού του λαμόγιου του Καραβέλα, τα παιδιά είναι ανήλικα και ήταν λάθος του ανακριτή να τους συλλάβει.

Περιττό να αναφέρω ότι, εκτός από τα δυο παιδιά που είναι ενήλικα, από την πρώτη στιγμή ήταν ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ότι η κυρία Καραβέλα ήταν γνώστης του ζητήματος και ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ στις λαμογιές του. Απόψε, ξεκαθάρισε ότι η κυρία αυτή είναι το Νο 2 ΛΑΜΟΓΙΟ της οικογένειας, αφού με δική της εντολή μεταφέρθηκαν 3 εκ. δολλάρια από τράπεζα της Κύπρου σε... υπεράκτια εταιρία (off shore) στον Παναμά!!!

Παραδόξως (!), στην εταιρία αυτή συμμετέχουν τα... άμωμα και αμόλυντα (!) παιδιά του λαμόγιου αυτού, τα οποία δεν... γνώριζαν τίποτα, κατά κάποιους ανόητους ηθικολόγους δικηγόρους τύπου Δημητρακόπουλου (βρήκαν ευκαιρία δημοσιότητας ).

Επαναλαμβάνω, λοιπόν, για να γίνει απολύτως κατανοητό, προς τους διάφορους ηθικολόγους (δεν ενννοώ τους φίλους τρωκτικούς, πάντως, που ό,τι κάναν, το έκαναν από καλή πρόθεση) πολιτικούς και πολιτικάντηδες, που βγήκαν και τσίριξαν στα κανάλια για τον ανήθικο δικαστή που συνέλαβε τα... καλά παιδιά (the good fellas) του απατεώνα Καραβέλα:

Στον πού..η αντιδράς με που..ιά ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ!

Μπράβο στους δικαστές, διότι με την αντίδρασή τους αυτή θα καταφέρουν, πιθανότατα, την επιστροφή αυτού του αληταρά στην Ελλάδα για να λογοδοτήσει.

Κανένα οίκτο στους κλέφτες της δημόσιας περιουσίας.

Οι άθλιοι πολιτικοί που τα έπαιρναν, κρύφτηκαν! Ας μην χάσουμε κι αυτούς που τα έδιναν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: