Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Επίθεση στο ΠΑΣΟΚ αποφάσισαν στην Ρηγίλλης

rigilis.jpg

Στην Συνεδρίαση της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα στο νεοκλασικό της Ρηγίλλης ο Καραμανλής έδωσε εντολή για ανέβασμα των προεκλογικών τόνων. Καλά ενημερωμένες πηγές ανέφεραν στο parapolitika.gr ότι από σήμερα θα πυκνώσουν οι επιθέσεις των κυβερνητικών στελεχών προς το ΠΑΣΟΚ.


«Θα ανέβουν οι τόνοι μέχρι την Κυριακή...» έλεγε υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος. Αυτό σημαίνει ότι πέραν των επιθέσεων που θα εξαπολύσει από τα μπαλκόνια της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας ο Καραμανλής, στο παιχνίδι θα μπουν και όλοι οι πρωτοκλασάτοι. Ταυτόχρονα, με την αλλαγή "γραμμής" που αποφασίστηκε στην Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα της Ν.Δ., εσχάτως κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά γραφεία, φήμη, σύμφωνα με την οποία, η Ρηγίλλης ετοιμάζεται να αποκαλύψει (αύριο) ένα μεγάλο θέμα. Σύμφωνα με τους γνωρίζοντες πρόκειται για έγγραφο - στοιχείο από το οποίο προκύπτει εμπλοκή στελέχους του ΠΑΣΟΚ στην υπόθεση Siemens.


Στην Συνεδρίαση της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα στο νεοκλασικό της Ρηγίλλης ο Καραμανλής έδωσε εντολή για ανέβασμα των προεκλογικών τόνων. Καλά ενημερωμένες πηγές ανέφεραν στο parapolitika.gr ότι από σήμερα θα πυκνώσουν οι επιθέσεις των κυβερνητικών στελεχών προς το ΠΑΣΟΚ. «Θα ανέβουν οι τόνοι μέχρι την Κυριακή...» έλεγε υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος.


Αυτό σημαίνει ότι πέραν των επιθέσεων που θα εξαπολύσει από τα μπαλκόνια της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας ο Καραμανλής, στο παιχνίδι θα μπουν και όλοι οι πρωτοκλασάτοι.


Ταυτόχρονα, με την αλλαγή "γραμμής" που αποφασίστηκε στην Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα της Ν.Δ., εσχάτως κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά γραφεία, φήμη, σύμφωνα με την οποία, η Ρηγίλλης ετοιμάζεται να αποκαλύψει (αύριο) ένα μεγάλο θέμα. Σύμφωνα με τους γνωρίζοντες πρόκειται για έγγραφο - στοιχείο από το οποίο προκύπτει εμπλοκή στελέχους του ΠΑΣΟΚ στην υπόθεση Siemens.

Δεν υπάρχουν σχόλια: