Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

Το Πασόκ φοβάται τη Siemens και γι’ αυτό φωνάζει ....

Το Πασόκ και ο αρχηγός του τρέμουν στην ιδέα των αποκαλύψεων γύρω από το σκάνδαλο Siemens στην διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Γι’ αυτό από τώρα γαυγίζουν για να απενοχοποιήσουν την εμπλοκή τους σε αυτό το σκάνδαλο ή και να εμποδίσουν τυχόν αρνητικές για το κόμμα τους εξελίξεις που μπορεί να φτάσουν ακόμα και σε προφυλακίσεις. Οι λαϊκίστικες κορώνες του ίδιου του Γ. Παπανδρέου φυσικά δεν πείθουν κανένα μια και ο λαός πρέπει να μάθει ποιοι έκλεβαν και ποιοι τα έπαιρναν για να προωθούν τα συμφέροντα της Siemens. Ο Γ. Παπανδρέου υπηρέτησε αδιαμαρτύρητα τις κυβερνήσεις του αμαρτωλού χθες και ο προσωπικός του σύμβουλος, Τρεπεκλής, φέρεται αναμεμιγμένος στο σκάνδαλο του C4I που συνδέεται άμεσα με την Siemens.
Ένα κι’ ένα δηλαδή κάνουν δύο και το Πασόκ είναι βαθιά βουτηγμένο στο σκάνδαλο Siemens. Ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή σκάνδαλα, σύμφωνα με το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Γι’ αυτό κατηγορούν την κυβέρνηση ως ελεγχόμενη από τα μεγάλα οικονομικά κέντρα όταν είναι πασιφανές ότι τα μεγάλα συμφέροντα με τα μέσα που διαθέτουν επιτίθενται διαρκώς στην κυβέρνηση και αφήνουν στο απυρόβλητο τις ιλιγγιώδεις μίζες που διαρρέουν από τις γερμανικές δικογραφίες. Π.χ. μάρτυρας στο γερμανικό δικαστήριο υποστήριξε ότι οι μίζες στην Ελλάδα έπεφταν με τρεις διαφορετικούς τρόπους. Με το μοντέλο του συμψηφισμού(ιδιώτες έδιναν τα μαύρα στον γενικό της Siemens Hellas και αυτός τα «καθάριζε» σε ελβετικούς λογαριασμούς). Με το μοντέλο της πίστωσης(πιστώνονταν ποσά σε λαδωμένους μέχρι 2 εκατομμύρια €). Και με το μοντέλο επαναπατρισμού με βάση το καθεστώς της φορολογικής αμνηστίας. Ενώ η Γερμανία σείονταν με αυτές τις αποκαλύψεις, στην Ελλάδα τα συνήθως λαλίστατα «δημοκρατικά» ΜΜΕ σιώπησαν επιδεικτικά και προκλητικά! Για την περίοδο 2001-2003 αποκαλύφθηκαν συγκλονιστικά στοιχεία στα γερμανικά δικαστήρια. Εδώ ασχολούμασταν με τις «σκανδαλάρες» των υποκλοπών και των Πακιστανών. Με τον Ινδό του Μαγγίνα και τα ομόλογα που ξεκίνησαν το 1997 αλλά ευθύνονταν γι’ αυτά ο Καραμανλής προσωπικά! Δυστυχώς αυτά είναι τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης.
Προστατεύουν νταβατζιλίδικα το κόμμα τους, δηλαδή τον κλέφτη που φωνάζει για να φύγει ο νοικοκύρης!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το Πασοκ φοβαται κ η Ν.Δ. ταχθηκε κατα τη συσταση εξεταστικης επιτροπης γιατι αραγε?

Ανώνυμος είπε...

καιη απαντηση? ΠΑΥΛΙΔΗΣ-τελικα ρε Θοδωρη εσυ ποσα πηρες?ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ-τριχες μια κωλοβαλιτσα!εσυ Τελη? ΠΑΥΛΙΔΗΣ-δυο φορες τριχες ενα κωλοσπιτακι!!!!! ψιλοπραγματα δηλ.